Rakkaat lapsemme

Voimalassa, TV1, keskusteltiin lestadiolaisäideistä ja synnyttämisestä. Otti korvaan, kun lestadiolaisäidit useamman kerran mainitsivat, että uskovalle naiselle lapsi on lahja.

Kenelle lapsi ei ole lahja? Tyttäreni on ihan mieletön lahja minulle, mutta upeita ovat hänen ystävänsäkin. Lapset ovat lahjoja naapurin mummolle ja lapsettomalle Markku-sedälle.

Minkälaista uskoa se onkaan, kun näkee erivärisen tai toiseen uskontoon kuuluvan lapsen lahjana? Olisi hienoa kasvaa siihen pisteeseen, jossa ei enää ole niin väliä, kenen lapsista on kysymys.

Sitä paitsi, eikö meissä kaikissa asu myös se lapsi. Rakastettavaa piisaa! Vai mikä se lahjan pointti on?

Tekijä: Lenita Lehtonen

Minusta on ihana ihmetellä elämää ja ihmisiä, kirjoittaa ja höpöttää. Intohimoni on auttaa ja palvella. Rakastan luontoa ja autan ihmisten hylkäämiä koiria. Olen työskennellyt vuosikymmeniä viestinnän, koulutuksen ja hyvinvoinnin parissa. Olen toiminut pitkään yrittäjänä ja viestintäkonsulttina. Koulutukseltani olen merkonomi ja terveystieteiden maisteri.

2 vastausta artikkeliin “Rakkaat lapsemme”

  1. Hei, en katsonut kyseistä ohjelmaa. ajattelen, että meidän kaikkien vanhempien etuoikeus on vastaanottaa lapsi lahjana ja antaa lapsen sen myös kokea, että on arvokas. onhan niitä kaikenlaisia lahjoja muitakin.. 🙂 mikä se lahjan pointti sit on? hmmmm….

    Tykkää

  2. Katsoin ohjelman ja se herätti ajatuksia. Samalla oli taas mukava kohdata omia ennakkoluulojani, olenhan tietävinäni lestadiolaisuudesta niin paljon 🙂

    Blogiasi on mukava seurata, kiitos.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s