Harvinaisen hauska terveysohjelma

Enpä ole sitten näin hauskaa ja hyödyllistä terveysohjelmaa aiemmin kuunnellut.

Terveyden tukipilarit pyörii Groove FM:llä ja sitä vetävät Paula Heinonen ja Juha Vuorinen. Paula Heinonen lupaa, että ihminen voi syödä itsensä sekä terveeksi että onnelliseksi. Vuorinen on tosi hauska tyyppi ja molemmat ovat innoissaan asiasta.

Terveyden tukipilarit -ohjelman nettisivulla kerrotaan, että tarkoituksena on hyvinvoinnin, terveyden ja tiedon lisääminen antamalla kuulijoille konkreettisia eväitä ja työkaluja päivittäisiin haasteisiin ja terveydellisiin ongelmiin. Myös nettisivuilta löydät ajankohtaisia asioita terveydestä, hyvinvoinnista, ravinnosta ja erilaisista terveysongelmista.

Ohjelmaa voi kuunnella tiistaisin klo 10–11 Radio Groove FM:ltä sekä uusintana torstaisin klo 17 Groovella ja sunnuntaisin klo 9 SuomiPopilla.

Jo esitetyt ohjelmat voi kuunnella täältä. Ne on tosin palasteltu muutaman minuutin pätkiin. Suosittelen siitä huolimatta!

Tekijä: Lenita Lehtonen

Minusta on ihana ihmetellä elämää ja ihmisiä, kirjoittaa ja höpöttää. Intohimoni on auttaa ja palvella. Rakastan luontoa ja autan ihmisten hylkäämiä koiria. Olen työskennellyt vuosikymmeniä viestinnän, koulutuksen ja hyvinvoinnin parissa. Olen toiminut pitkään yrittäjänä ja viestintäkonsulttina. Koulutukseltani olen merkonomi ja terveystieteiden maisteri.

2 vastausta artikkeliin “Harvinaisen hauska terveysohjelma”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s