It’s Your Life

Minä olen vastuussa siitä,
mitä näen.

Valitsen tunteet, jotka koen
ja päätän itse päämäärästä,
jonka haluan saavuttaa.

Ja minä itse pyydän kaikkea sitä,
mikä minulle näyttää tapahtuvan
ja saan sen mukaisesti
kuin olen pyytänyt.

Keho vapautuu, kun mieli tunnustaa:
”Kukaan ei tee tätä minulle, vaan
minä aiheutan sen itse.”

Sain tekstin Hannalta, kiitos paljon. Emme tiedä kenen kirjoittama se on. Jos sinä tiedät, julkaisen lähteen mielelläni, jos kerrot siitä minulle.

Tätä se vetovoiman laki on. Jos elämäsi ei vastaa toiveitasi, käytä tätä tekstiä hyväksesi. Tutkaile sitä monesta suunnasta.

Ole armollinen itsellesi, mennyt on mennyttä. Hyväksy se kaikki, hyväksy itsesi. Ole kiitollinen ihan kaikesta. Siitä mitä oli silloin ja mitä on nyt. Joka hetkessä on uusi mahdollisuus. Ota koppi!

Tekijä: Lenita Lehtonen

Minusta on ihana ihmetellä elämää ja ihmisiä, kirjoittaa ja höpöttää. Intohimoni on auttaa ja palvella. Rakastan luontoa ja autan ihmisten hylkäämiä koiria. Olen työskennellyt vuosikymmeniä viestinnän, koulutuksen ja hyvinvoinnin parissa. Olen toiminut pitkään yrittäjänä ja viestintäkonsulttina. Koulutukseltani olen merkonomi ja terveystieteiden maisteri.

9 vastausta artikkeliin “It’s Your Life”

 1. Ole hyvä ystäväni:))
  Syöpä sanana on jo semmoinen peikko vielä nykyyäänkin. Vaikka se on yksi tautimuiden tautien joukossa – voihan hoitamattomaan sokeri tai verenpainetautiinkin kuolla tai jäädä auton alle.
  Elämä on joskus arpa peliä.
  Joka 3. suomalainen tulee sairastumaan syöpään,on sairastunut syöpään tai sairastaa syöpää parhaillaan- se ei näy välttämättä ulos päin
  .Laskeppa vaikka isossa marketissa aina joka kolmas ihminen – aika suuri joukko.
  Haleja monta lähetän sulle ja ruusuja isoja kimpun.

  Tykkää

  1. Kiitos paljon Leena! Oli tosi mukavat juhlat sunnuntaina. Tänään on sitten se varsinainen syntymäpäivä. Kyllä lapset ovat ihmeellisiä.

   Tykkää

 2. On vapauttava ajatus, että voimme itse hallita tunteitamme riippumatta siitä, mitä meille tapahtuu (tosin pitää muistaa, että kaikkein rankimmat kohtalot eivät sovi tähän ajatteluun).

  Mielenkiintoinen filosofia on myös se, että valitsemme itse sen, mitä meille tapahtuu, jo ennen syntymää – myös vanhempamme. Mutta aina, kun kuulen kärsivistä lapsista, en voi olla epäilemättä tätä ajatusmallia. Siksi pyrinkin yhdistämään eri filosofioita sen sijaan, että uskoisin sokeasti yhteen. Poimimaan parhaita paloja ja viisaita ajatuksia.

  Tykkää

  1. Kiitos kommentistasi Annie!

   Tuli tuosta mieleen, että katsoin taannoin dokumenttia, jossa oli kaksi venäläistä naista, jotka olivat useita vuosia erään miehen seksivankeina. Kaiken huipuksi vielä sellaisessa maanalaisessa tilassa. Kun naisia jututettiin muutama vuosi vapaaksi pääsyn jälkeen, toinen nainen sanoi, että päättäneensä heti, että ei ryhdy suostu uhriksi. Siinä totesi haastateltu psykologikin, että meillä on näiltä naisilta paljon oppimista.

   Miguel Ruizin Neljä tietä vapauteen -kirjan yksi pääteeseistä on: Älä usko mitään. Kun ei edes omia ajatuksia kannata uskoa, niin ei varmasti muidenkaan. Oman totuuden etsiminen on hienoa hommaa. Esimerkiksi intuitio ja keho ovat oivia apureita.

   En voi tietää mitä on edessä, mutta todella toivon, että vaikka se olisi miten rankkaa, minulla olisi siitä huolimatta mieli palveluksessani. On huikeaa ajatella, että Nelson Mandela oli 27 vuotta (10 000 päivää) vankilassa ankeissa oloissa, mutta hänestä tuli vielä sen jälkeen Etelä-Afrikan presidentti.

   Minua on muuten palvellut tuo ajatus, että olen valinnut vanhempani. En näe itseäni enää siinä suhteessa uhrina. Ajattelen, että halusin valita ne oppimiskokemukset ja vanhempani ovat siinä mielessä suuria opettajiani. Se on antanut minulle paljon voimaa. Tällä hetkellä ajattelen jotenkin niin, että tärkeintä on uskoa asiat niin, että ne vapauttavat mieltä ja kehoa. Mitä paremmin voin, sitä enemmän annan muille, sitä lähemmäs uskallan tulla. Se ajatus joka palvelee yhtä, ei tosiaan palvele välttämättä toista. Kaikkea hyvää!

   Tykkää

 3. Kiitos Lenita!!

  Kiitän siitä että olen saanut kohdata sinut polullani, polulleni osuu upeita timantteja tuon tuostakin – niinkuin sinäkin.

  Viime päivinä olen saanut harjoitella luomisen uskomatonta nopeutta…minä luon kaiken itse ja olen itse siitä vastuussa.. niin se menee.

  Toivon mitä ihanampia kuulaita – kesäpäivien tuulahduksia..

  Halien kera Heidi

  Tykkää

  1. Kiitos Heidi ja tosi ihana kuulla!

   Timantteja ja enkeleitä tuntuu tupsahtelevan koko ajan minullekin. Sinä olet tämän viestisi kera yksi niistä!

   Olen todella onnellinen tuosta sinun luomiskehästäsi. Se on kyllä mahtavaa. Kun vielä selvästi osaat olla kiitollinen siitä, niin saat koko ajan lisää kiitettävää. Ihanaa matkaa!

   Meillä on usein tapana keskittyä siihen mitä emme halua. Pyydämme vähän jne.

   Mulla on tällainen ajattelu tällä hetkellä:
   Pyydän koko ajan enemmän, uskon itseeni ja siihen, että saan mitä haluan. Visualisoin (näen, tunnen, kuulen, maistan ja haistan), että se mitä haluan, on minulla jo. Teen tarvittavat asiat ja sitten otan ilolla vastaan. Nautin ja kiitän.

   Olen saanut opetella kovasti myös sitä, että minun ei pidä miettiä, että miten saan mitä haluan. Olennaista on tietää mitä haluan. Mitä enemmän olen tässä edistynyt, sitä ihmeellisempiä kokemuksia olen saanut =)

   On todella hienoa kuulla kun joku pääsee eteenpäin. Se kannustaa varmasti jokaista lukijaa. Kiitos, että kerroit!

   Halauksia,

   Lenita

   PS. Olisi ihana kuulla tarkemminkin noista sun askelista, että minkälaisia kokemuksia ja oivalluksia ovat ihan käytännössä. Jos sulle tulee jossain vaiheessa jakamisen fiilis, niin kirjoittele. Täällä on tilaa 😉

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: