Kiitos Poriin, Tampereelle ja Turkuun!

Ohi on kaikkiaan kolmetoista Olet sitä mitä ajattelet -iltaa. Elämäni ensimmäiset itse järjestämäni tämän sorttiset tilaisuudet. Kiitos kaikille osallistujille!

Teitä oli monta sataa. Osa osallistui useamman kerran. Enpä olisi uskonut näin suureen menestykseen ensimmäisten tilaisuuksien perusteella. Ensimmäisessä illassa oli yksi ja parissa seuraavassa kahdesta neljään. Ennätys tehtiin lokakuussa, jolloin mukana oli lähes 180 ihmistä.

Opin ja sain paljon. Sydämestäni toivon, että tilaisuuksista oli hyötyä mahdollisimman monelle.

Esiintymään oppii esiintymällä. Kyky olla läsnä lisääntyy olemalla läsnä. Into improvisoida lisääntyy improvisoimalla. Luottamus lisääntyy luottamalla. Mokaamisen sietokyky lisääntyy mokaamalla jne.

Suomalaiset eivät ole tuppisuita. Se tuli selväksi. Epäilin nimittäin aluksi, että miten ottaisitte kyselevän tyylini vastaan. Olen kiitollinen, että luotin teihin ja itseeni. Teimme todellakin nämä illat yhdessä. Suuri kiitos kaikista kommenteista ja kysymyksistä.

Ollaan itsellemme uskollisia ja pussaillaan läheistemme lisäksi pelikuviamme :).

Tekijä: Lenita Lehtonen

Minusta on ihana ihmetellä elämää ja ihmisiä, kirjoittaa ja höpöttää. Intohimoni on auttaa ja palvella. Rakastan luontoa ja autan ihmisten hylkäämiä koiria. Olen työskennellyt vuosikymmeniä viestinnän, koulutuksen ja hyvinvoinnin parissa. Olen toiminut pitkään yrittäjänä ja viestintäkonsulttina. Koulutukseltani olen merkonomi ja terveystieteiden maisteri.

4 vastausta artikkeliin “Kiitos Poriin, Tampereelle ja Turkuun!”

 1. Kiitos Lenita!
  Soittelit keväällä ja kyselit mahdollisuudesta tulla luennoimaan ja valmentamaan yhdistykseemme, Operaatio TOIVO ry:n – lupasit tehdä sen vieläpä ilmaiseksi! Tapasimme ja huomasimme olevamme ´samoilla aaltopituuksilla´ ja yhteistyö alkoi. Valmennusiltoihisi osallistui yhdistyksemme asiakkaita sekä yhdistyksen toimijoita. Kuulemani palaute on ollut yksinomaan myönteistä; muutamat osallistuneet tekivät jopa merkittäviä läpimurtoja elämässään, löysivät uuden näkökulman tai asenteen tms.
  Itseäni on puhutellut erityisesti avoimuuteesi ja suoruutesi – meille suomalaisille on niin tyypillistä piilotella ja salailla asioita, ehkä hienotunteisuudenkin nimissä.?!
  Valmennuksissa olet näyttänyt meille esimerkkiä rohkeasta itsensä ilmaisusta ja likoon laittamisesta, unohtamatta arvostusta ja itsen ja muiden kunnioittamista.
  Toinen minua koskettanut esille nostamasi asia on iki-ihana kiitollisuspäiväkirja:-) Monet asiakkaani ovat myös löytäneet sivuiltasi esimerkin kiitollisuusuuden harjoittamiseen – se on kiitoksen aihe!
  Lennu, kiitos raikkaasta tuulahduksesta, jonka olet tuonut tullessasi, minun ja uskon, että monen muunkin elämään!
  Myötätuulta ja paljon iloa Sinulle!
  Lämmin halaus,
  Leena

  Mainos:) Sain ystävältäni lahjaksi Rhonda Byrnen `Salaisuus – Kiitollisuuskirjan` – ihana lahjaidea;)

  Tykkää

  1. Kiitos Leena! Totta, aloitin esiintymiset maaliskuussa ja silloin vierailin oppilaitoksissa, yhdistyksissä ja yrityksissä. Hienoa, että kohtaisin sinut ja teidät. Kiitos, että annoit minulle mahdollisuuden oppia, treenata ja kokea. Se kaikki innoitti minua järjestämään nuo syksyn 13 iltaa. On se kyllä upea tunne, kun tietää, että on todella voinut auttaa ja antaa. Kiitos kaikesta. Kiitos halauksesta, toinen täältä 🙂

   Tykkää

 2. Kiitos Lenita että pääsit myös luennoimaan Poriin. Se antoi todella paljon ja tuo sinun ”luentotyylisi” oli mahtava. Minun mielestäni porukka pääsee paremmin mukaan juuri tuonlaiseen juttuun. Noista perinteisistä en ainakaan itse ole niin paljon saanut. TÄÄ OLI HYVÄ!

  Itsellä on aikalailla vielä kasvamista ja varsinkin noiden lasten kanssa. Mutta uskon että hiljalleen, ottaen huomioon kaikki läpikäymättömät asiat, mitä oli vielä alkuvuodesta ja niitä ei vallan vähää ollutkaan.

  Kiitos, että tämä porin vierailu oli juuri tässä kohtaa ”almanakkaa”.

  Oikein hyvää joulun odotusta!

  Terveisin Pirjo

  Tykkää

  1. Voi KIITOS Pirjo!

   Ja noin se ajoituksen kanssa menee. Kaikki tulee juuri sopivaan aikaan. Ja niin kannattaa ajatella myös ”ikävimmissä” asioissa. Jos ajattelen, että miksi minulle ja miksi nyt, tuhlaan vain voimiani. Kun vastustaa sitä mikä on, se uuvuttavaa ja on niin turhaa. Silloin on uhri. Sen sijaan irti päästäminen ja hyväksyminen vapauttavat ja palauttavat voimia.

   Kasvamista tää on kaikilla. Mut eiks ole ihanaa, että olemme sen tiedostaneet =). Kaikkea hyvää sinulle! Odotetaan hyviä asioita.

   Halauksin,
   Lenita

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: