Kun ikäviä asioita sattuu

Kuulemme jatkuvasti ikäviä uutisia, eivätkä omatkaan asiat aina mene niin kuin haluaisimme. Wayne Dyer puhui Hay House Radiossa tänään aiheesta tähän tapaan (oma käännökseni):

Et voi tulla riittävän surulliseksi tehdäksesi toisesta ihmisestä onnellisen. Et voi tulla riittävän masentuneeksi saadaksesi toisen ihmisen parantumaan masennuksesta. Emme voi myöskään tulla riittävän vihaisiksi muuttaaksemme tapahtuneen muuksi.

On aika antaa anteeksi. On aika tiedostaa.

Tekijä: Lenita Lehtonen

Minusta on ihana ihmetellä elämää ja ihmisiä, kirjoittaa ja höpöttää. Intohimoni on auttaa ja palvella. Rakastan luontoa ja autan ihmisten hylkäämiä koiria. Olen työskennellyt vuosikymmeniä viestinnän, koulutuksen ja hyvinvoinnin parissa. Olen toiminut pitkään yrittäjänä ja viestintäkonsulttina. Koulutukseltani olen merkonomi ja terveystieteiden maisteri.

2 vastausta artikkeliin “Kun ikäviä asioita sattuu”

  1. Moicca!
    Juu tuo on minusta juuri se mitä eilen juteltiin kanssasi, että jokaisella ihmisellä on omat energiatasonsa ja minä en pysty niitä tasoja muuttamaan vaikka mitä tekisin. Pidän huolta omista energioistani, pidän ne korkealla ja itseni luottavaisena ja hyväntuulisena

    …Jotain kivaa voi tapahtua, jotain kivaa tapahtuu…

    Otan murehtimisrepun vaan pois selästä.

    Kuuntelin tänään Mary A. Hallia ja Abundant lifeä ja annettiin yhdessä oikein kunnolla itselle anteeksi ja rakkautta itselle!
    Ostin tuossa viikolla kultajauhetta ja tänään maalasin Kultatauluja, vielä lisään Kultaa kunhan kuivuvat.

    Terkut, Nanna
    Ps. Juha lukasi jutun ja kommentin ja sanoi vaan ai te juttelitte energitasoista. Kysyn, että mitä mieltä hän on energiatasoista ja hän sanoo, että: Ööääärrgg,ei kuulu käsitteistööni ja se on vähän kuin joku uskonto jota en tunne… Mutta hyväntuulinen, juuri pyörälenkiltä tullut mies on tossa vieressä, lähetään tästä ulos syömään.Nanna

    Tykkää

    1. Moikka Nanna
      Kiitos! Totta, jotain kivaa voi tapahtua 🙂
      Miten ihana on ihmetellä ja innostua 🙂 Antaa itselle lupa siihen.
      Annetaan tilaa myös mielikuvitukselle. Ei sanota, että se oli vain mielikuvitusta.
      Ja jos edessämme seisoo pahantuulinen asiakas tai puoliso dipataan hänet mielikuvissamme rakkaudella vaalenpunaiseen pilveen.
      Ihanaa, että on monia tapoja nostaa ja pitää yllä mukavaa energiatasoa.
      Lenita
      Lenita

      Tykkää

Jätä kommentti