Kiitos!

Äiti on kaunis sana. Se on aivan ihana. Kiitos, että saan kuulla sen usein ja käyttää sitä paljon. Kiitos, että saan olla äiti ja tytär.

Kasvatuksesta puhuttaessa huomio kiinnitetään yleensä siihen, että meidän tehtävämme on kasvattaa lapsemme. Luonto on kuitenkin järjestänyt asiat niin, että lapset ovat suuria opettajiamme. Haluan kiittää luontoa tästä järjestelystä ja siitä, että sain lapsen. Kiitos tyttäreni, että tulit juuri minun elämääni ja tässä roolissa.

Kiitos kaikille sukuni ja tyttäreni isän suvun äideille ja mummuille. Jollei olisi teitä, ei olisi meitä, sellaisina kuin olemme. Kiitos kaikille elämässäni vaikuttaneille äideille ja naisille. Suuri kiitos äidilleni. Olet ollut huikea luonnon järjestämä opettaja sinäkin.

Kiitos miehille, jotka tekevät naisten elämästä täydempää ja joita ilman meillä ei olisi lapsia. Kiitos lapsille ja nuorille siitä, että olette olemassa.

Kaikki naiset eivät ole äitejä, mutta onneksi lapsia riittää ja heillä on niin suuret sydämet, että sinne mahtuu useita aikuisia. Kiitos sijaisäideille ja kaikille lasten kanssa aikaa viettäville.

Kiitos kaikille lapsille ja nuorille, joihin olen saanut tutustua. Olen saanut teiltä todella paljon.

Hyvää Äitienpäivää koko kansalle,

Lenita

Tekijä: Lenita Lehtonen

Minusta on ihana ihmetellä elämää ja ihmisiä, kirjoittaa ja höpöttää. Intohimoni on auttaa ja palvella. Rakastan luontoa ja autan ihmisten hylkäämiä koiria. Olen työskennellyt vuosikymmeniä viestinnän, koulutuksen ja hyvinvoinnin parissa. Olen toiminut pitkään yrittäjänä ja viestintäkonsulttina. Koulutukseltani olen merkonomi ja terveystieteiden maisteri.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: