Aamiaisherkku

Mysliä, luomu
Auringonkukansiemeniä, luomu
Alpro Soya Maustamaton naturell
Luomuhedelmiä, marjoja jne.

Ihana ravitseva aamiainen. Sen ainoa heikkous on mielestäni se, että kyse ei ole lähiruuasta. Kannattaa suosia kotimaisia marjoja ja hedelmiä. Olen käyttänyt kevään lähinnä puolukoita ja luomubanaania.

Mysli on Alaran. Käytän tuotetta, jossa on pähkinöitä ja siemeniä, mutta ei lisättyä sokeria. Proteiinia on myslin lisäksi auringonkukansiemenissä ja Alpro Soyassa. Jos käytät maitotuotteita, voi vaihtaa Alpro Soyan vaikkapa luomujogurttiin.

Mistä näitä tuotteita sitten saa? Luomuauringonkukansiemeniä ja tuota mysliä on saatavilla muun muassa Anttilasta ja Ruohonjuuresta. Alpro Soyaa saa useimmista kaupoista. Luomubanaania saa ainakin Stockmannilta ja Ruohonjuuresta.

Nami nami.

Tekijä: Lenita Lehtonen

Minusta on ihana ihmetellä elämää ja ihmisiä, kirjoittaa ja höpöttää. Intohimoni on auttaa ja palvella. Rakastan luontoa ja autan ihmisten hylkäämiä koiria. Olen työskennellyt vuosikymmeniä viestinnän, koulutuksen ja hyvinvoinnin parissa. Olen toiminut pitkään yrittäjänä ja viestintäkonsulttina. Koulutukseltani olen merkonomi ja terveystieteiden maisteri.

4 vastausta artikkeliin “Aamiaisherkku”

 1. mukavia ajatuksia kasvisruoasta ! ootko koskaan ajatellut palstan hommaamista ja hyötypuutarhan perustamista ja siten oman, tosi lähiruoan kasvattamista. homma on helppoa, terapeuttista, siitä saa punaiset posket ja hyvän mielen.
  työtä se vähän vaatii, mutta hei, mikä ei vaatisi.

  Nimim. ihan pihalla aina kun vaan mahdollista….

  Tykkää

  1. Kiitos Muru
   Tajusin just et haluaisin muidenkin vastauksiin kirjoittaa tällaisia hellittelynimiä, mut en uskalla. Uskallan sanoa sulle, koska olet sanonut mulle. Ehkä rohkenen vielä muidenkin kohdalla. Pelko on huono tekosyy.
   On mulla oikeesti käynyt joskun mielessä se lähiruuan kasvattaminen, mutta olen pitäytynyt muutamassa yrittipurkissa. Kiitos vaan. Ehkä vielä muutan punaiseen mökkiin.
   Tuosta kasvisruuasta tuli mieleen, että en kirjoittanut riistasta. Tiedän, että teillä syödään paljon sitä ja se on kyllä ihan toista eläintenkin kannalta.

   Olet ollut mielessäni tällä viikolla. Tajusin, että sun työ ja harrastukset ovat kyllä sellaisia, että saat tehdä kaikkesi, että et ala nähdä keijuja ja menninkäisiä (nyt en tarkoita niitä kahta enkeliä). Kun vielä ottaa huomioon luovuutesi ja mielikuvituksesi sun ei parane pysähtyä olemaan tai saatat löytää itsestäsi selvännäkijän tai jonkun muun parantajan. Kun tarkemmin ajattelen, se mullassa pöhkiminen on kyllä niin meditatiivista ja kun siihen vielä yhdistää liikkumisesi, niin sun kannattaa varuiksi vaatia itseltäsi paljon ja tuomita joku pari kertaa päivässä, että ei vaan yllättäen suuret lahjat lyö läpi :). Halaus ja terkkuja!

   Tykkää

 2. Heh, säkin oot mulle rakas ja ajattelen sua aina tämän tästä….
  aika isoja ajattelet pienestä ihmisestä, jota vaivaa krooninen puuhastelu, krooninen riittämättömyyden tunne
  ja harmi siitä, että ei saa tätä maailmaa valmiiksi, vaikka kuinka haluaisi….
  vian ei siis tarvi olla iso, jos se on päässä (ja puhun nyt itsestäni sarkastis-humoristisella painotuksella..=)
  Poikkea raparperipiirakakalla, kun liikut näillä main !

  Tykkää

  1. Kiitos Katri, otan kutsun vastaan ja tulenkin heti tällä viikolla, jos sopii. Tuun sinnepäin ke ja oon pari päivää varmaan.

   Pepe joskus pelästyy itseään ja pyrähtää eteenpäin kovaa vauhtia. Marianne Williamson (upea nainen hänkin) taas sanoo, että ei meitä pelota pienuus itsessämme vaan se suuruus.
   Lenita

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: