Onnellisuuden määritelmä

Onnellisuus ei ole sitä,
mitä haluat,
vaan sitä,
että haluat sitä,
mitä saat.

Näin sanoi Keskuteluja jumalan kanssa -kirjat kirjoittanut Neale Donald Walsch, jota haastatteli Jennifer McLean.

Walsch on taas niin oikeassa vai mitä? Nyt alan jo haluta, että se muuttuisi minussa todeksi. Minä ja minun haluni. Kun katsoin alla olevan videon, olin todella onnellinen kaverin puolesta. Samalla huomasin, että minua ärsytti se, että en itse kykene samaan 🙂

Joku ehkä miettii, että mitä vikaa siinä on, että haluaa jotain. Ei siinä olekaan, jos elää elämäänsä tässä ja nyt. Mutta moni meistä elää sitku ja mutku -elämää.

Kiitollisuus tästä hetkestä tekee elämästä juhlaa. Olen siitä hyvin tietoinen ja elämässäni oli vaihe, jolloin olinkin tosi kiitollinen monista pienistäkin asioista. Jotenkin menetin sen ihanan tilan tai päästin siitä irti. En ole ihan jyvällä siitä, että miten siinä niin kävi. Sen tiedän, että lopetin säännöllisen kiitollisuuspäiväkirjan pidon. Viime viikolla päätin alkaa taas sitä kirjoittaa ja olen kirjoittanut muutmana iltana. Nyt teen siitä rutiinin. Katsotaan mihin sillä pääsee.

Jos et jaa Walschin näkemystä, tsekkaapa tämä. Jos jaat Walschin näkemyksen, tästä saat lisää tulta.

Tekijä: Lenita Lehtonen

Minusta on ihana ihmetellä elämää ja ihmisiä, kirjoittaa ja höpöttää. Intohimoni on auttaa ja palvella. Rakastan luontoa ja autan ihmisten hylkäämiä koiria. Olen työskennellyt vuosikymmeniä viestinnän, koulutuksen ja hyvinvoinnin parissa. Olen toiminut pitkään yrittäjänä ja viestintäkonsulttina. Koulutukseltani olen merkonomi ja terveystieteiden maisteri.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: