Ekologinen lahjavinkki

Haluatko pestä pyykkisi aineilla, jotka säästävät luontoa, pesukonetta ja kehoa? Suosittelen. Tämä on myös erittäin mainio lahjavinkki.

Ehkä tiedätkin, että kauppaan verkkokaupassani EcoBalls-pesupalloja. Edellä mainitsin jo monta hyvää syytä hankkia pallot. Ne eivät sisällä fosfaattia eivätkä zeoliittia. Aamulehti teki kesällä ison jutun aiheesta ja se on luettavissa myös verkkokaupassani http://www.lenitankauppa.fi/

Mikä parasta pesupallot tekevät pyykinpesusta todella helppoa. Laitat vain pallot pyykin päälle ja kone käymään. Huuhteluainetta ei tulisi käyttää.

Tarjoan tämän viikon lukijoilleni pallot 10 prosentin alennuksella. En ole koskaan myynyt niitä näin edullisesti. Verkkokauppa ei tunne alennusta eli jos haluat tilata pallot, laita minulle viesti osoitteeseen lenita.lehtonen@junita.fi

Omat palloni pyörivät parhaillaan koneessani ja olen pärjännyt samoilla palloilla kohta kolme vuotta.

Ihanaa joulun odotusta,

Lenita

PS. 1000 pesun palloissa on 30 päivän testaa ja käytä rauhassa -palautusoikeus.

Tekijä: Lenita Lehtonen

Minusta on ihana ihmetellä elämää ja ihmisiä, kirjoittaa ja höpöttää. Intohimoni on auttaa ja palvella. Rakastan luontoa ja autan ihmisten hylkäämiä koiria. Olen työskennellyt vuosikymmeniä viestinnän, koulutuksen ja hyvinvoinnin parissa. Olen toiminut pitkään yrittäjänä ja viestintäkonsulttina. Koulutukseltani olen merkonomi ja terveystieteiden maisteri.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s