Tammikuun uudet kujeet

Uskon, että silloin tällöin kannattaa tehdä jotain, mitä ei ole aiemmin tehnyt. Se on muutoksen sallimista ja uuden kutsumista. Pieni askel saattaa johtaa isoon muutokseen.

Minä olin tänään retkiluistelemassa elämäni ensimmäisen kerran. Kivaa oli. Kaaduin tosin kerran ja löin jopa pääni, mutta onneksi ei tainnut käydä kuinkaan ja uskalsin jatkaa matkaa heti lennon jälkeen.

Aika näyttää jatkanko lajia, mutta siitä olen mielissäni, että olen kokeillut. Sain tämän idean jo kesällä, kun olin muuttanut Jyväskylään ja ihmiset kertoivat alueen runsaista talviurheilumahdollisuuksista. Minulla ei ole luistimia, mutta onneksi retkiluistimet sai vuokrata.

Mitähän uutta seuraavaksi?

Tekijä: Lenita Lehtonen

Minusta on ihana ihmetellä elämää ja ihmisiä, kirjoittaa ja höpöttää. Intohimoni on auttaa ja palvella. Rakastan luontoa ja autan ihmisten hylkäämiä koiria. Olen työskennellyt vuosikymmeniä viestinnän, koulutuksen ja hyvinvoinnin parissa. Olen toiminut pitkään yrittäjänä ja viestintäkonsulttina. Koulutukseltani olen merkonomi ja terveystieteiden maisteri.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: