Herran siunaus

Olen kuullut useamman amerikkalaisen kertovan tämän tarinan, mutta en yhdenkään suomalaisen, joten ehkä et ole tätä vielä kuullut.

Olipa kerran mies, joka asui talossaan. Sitten tuli tulva. Miestä tuli hakemaan kaveri autolla. Mies ilmoitti, ettei hän lähde mihinkään, sillä hänellä ei ole mitään hätää.

Vesimäärä lisääntyi ja tiet peittyivät. Pihaan ajoi vene. Veneilijä kehotti miestä tulemaan nopeasti kyytiin. Mies ei lähtenyt.

Nyt mies istui jo katolla, sillä talo oli täyttynyt vedestä. Paikalle tuli helikopteri ja miehelle laskettiin tikkaat. Hän ei noussut kopterin kyytiin.

Mies hukkui.

Taivaan portilla hän kysyi pettyneenä jumalalta, että miksi tässä näin kävi. Miksi hän hukkui, jumalahan oli luvannut pitää hänestä huolta.

Jumala vastasi: ”Ensin minä lähetin kaverin autolla, sitten veneellä ja lopuksi vielä helikopterilla.”

Tekijä: Lenita Lehtonen

Minusta on ihana ihmetellä elämää ja ihmisiä, kirjoittaa ja höpöttää. Intohimoni on auttaa ja palvella. Rakastan luontoa ja autan ihmisten hylkäämiä koiria. Olen työskennellyt vuosikymmeniä viestinnän, koulutuksen ja hyvinvoinnin parissa. Olen toiminut pitkään yrittäjänä ja viestintäkonsulttina. Koulutukseltani olen merkonomi ja terveystieteiden maisteri.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: