Miksi antaa anteeksi?

”Vihasin isääni, joka hylkäsi perheensä, rötösteli, istui vankilassa useita vuosia ja kuoli viinaan jo alle 50-vuotiaana. Mietin vuosikaudet syyttävästi, miten hän saattoi hylätä perheensä, miten hän saattoi kohdella vaimoaan ja lapsiaan sillä tavalla, miksi hän ei koskaan soittanut jne. Olin katkera ja kostonjanoinen.”

”Vuonna 1974 päätin vierailla isäni haudalla. Olin mennessäni edelleen todella vihainen hänelle, mutta jotain tapahtui ja yllättäen olin valmis antamaan hänelle kaiken anteeksi. Muistan sanoneeni, että tästä hetkestä eteenpäin lähetän sinulle vain rakkautta. Silloin sain ensimmäisen kerran rauhan asian suhteen.”

”Päästettyäni irti vihasta, katkeruudesta ja kostonhimosta, jotka olivat vieneet kaiken tilan sydämessäni, elämäni muuttui täysin. Olin noihin aikoihin ylipainoinen ja minulla oli ongelmia alkoholin kanssa. Heti tapahtuman jälkeen kirjoitin 14 päivässä kirjan, joka nousi myyntilistojen ykköseksi 70-luvulla. Raitistuin ja elämässäni tapahtui lukuisia hienoja asioita.”

”Se, mitä sinun kannattaa tehdä, on antaa rakkautta, antaa hyvää energiaa ja saat hyviä asioita.”

Näin tarinoi Wayne W. Dyer, jota haastatteli Jennifer McLean. Jenniferin ohjelmat ovat kuunneltavissa maksutta vain muutaman päivän. Wayne Dyer wikipediassa.

Tekijä: Lenita Lehtonen

Minusta on ihana ihmetellä elämää ja ihmisiä, kirjoittaa ja höpöttää. Intohimoni on auttaa ja palvella. Rakastan luontoa ja autan ihmisten hylkäämiä koiria. Olen työskennellyt vuosikymmeniä viestinnän, koulutuksen ja hyvinvoinnin parissa. Olen toiminut pitkään yrittäjänä ja viestintäkonsulttina. Koulutukseltani olen merkonomi ja terveystieteiden maisteri.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: