Evita ja Lenita

Jaoin palan elämääni Evita-lehden lukijoiden kanssa. Lehti julkaisi yllätyksekseni tarinaa peräti kolme aukeamaa kuvat mukaan lukien.

Ihanat kuvat, vaikka itse sanonkin. Kiittelin kuvaajaa tunnustaen, että ihastelin pari päivää kuvaani ja seuraavat kaksi päivää iloitsin taas siitä, että kykenin ihastelemaan kuvaani. En nähnyt liian pitkää naamaa, enkä isoa kyömynenää. Näin vain kauniin naisen ja tietysti ihanan tyttäreni.

Olenko omahyväinen? Tässä asiassa en. Tiedän, miten paljon voimia tyytymättömyys itseen syö, olipa kyse ulkonäöstä tai ominaisuuksista.

Mitä tulee juttuun, toivon, että siitä on lukijoille hyötyä. Oli antoisaa olla toimittaja Päivi Ala-Riskun haastateltavana ja Nico Backströmin kuvattavana. Erityisen kiitollinen olen rakkaalle tyttärelleni, joka lähti toimittajan pyynnöstä mukaan juttuun. Lehti on tarjolla kioskeissa koko kesän.

Tekijä: Lenita Lehtonen

Minusta on ihana ihmetellä elämää ja ihmisiä, kirjoittaa ja höpöttää. Intohimoni on auttaa ja palvella. Rakastan luontoa ja autan ihmisten hylkäämiä koiria. Olen työskennellyt vuosikymmeniä viestinnän, koulutuksen ja hyvinvoinnin parissa. Olen toiminut pitkään yrittäjänä ja viestintäkonsulttina. Koulutukseltani olen merkonomi ja terveystieteiden maisteri.

4 vastausta artikkeliin “Evita ja Lenita”

  1. Sähän oot tosi kaunis!!!! Ihan aiheesta saat ihastella itseäsi. Myös sisäinen kauneus paistaa kasvoiltasi. Luin äidin luona jutun. Se oli ihan kivasti kirjoitettu.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: