Näytteitä vetovoiman laista

Edessäni on näillä näkymin elämäni urheilupainotteisin vuosi, tarkemmin sanottuna lukuvuosi. Niinpä ostoslistani kärjessä ovat urheiluasusteet ja ennen kaikkea paidat. Muutamasta kaupasta olen niitä katsellut, mutta en ole löytänyt sopivia.

Olin jo huolestua, että alet loppuvat ennen kuin teen kaupat. Mieli kuitenkin tyyntyi, sillä jotenkin tunsin, että kyllä minä omani löydän. Totesin itselleni, että tämäkin asia järjestyy, kunhan vain luotan siihen.

UFF:n myymälä on lähes päivittäisen kävelyreittini varrella. Jostain syystä en ole sinne koskaan poikennut. Ei ole tullut edes mieleen (mielenkiintoista), vaikka kirpputorilta olen joskus vaatteita ostanut ja omia vaatteitani olen molempiin paikkoihin toimittanut. Eilen kuitenkin jotain tapahtui, kun huomasin, että UFF:llä oli kova kampanja päällä. Astuin ovesta sisään ja kuinka ollakaan, siellä ne paidat minua odottivat. Ja mikä hinta! Aivan huippua tällaiselle opiskelijalle.

Olen muutamassa vuodessa muuttanut rajusti kulutustottumuksiani. Shoppailen harvoin ja UFF:stä tuli kerralla kauppani.

Tekijä: Lenita Lehtonen

Minusta on ihana ihmetellä elämää ja ihmisiä, kirjoittaa ja höpöttää. Intohimoni on auttaa ja palvella. Rakastan luontoa ja autan ihmisten hylkäämiä koiria. Olen työskennellyt vuosikymmeniä viestinnän, koulutuksen ja hyvinvoinnin parissa. Olen toiminut pitkään yrittäjänä ja viestintäkonsulttina. Koulutukseltani olen merkonomi ja terveystieteiden maisteri.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: