Mikä mies!

”Ei ole koskaan liian myöhäistä aloittaa jotain uutta”, kirjoittaa Hans Leidenius Facebookissa.

”Olen nähnyt, että lapsilla, jotka aloittavat harjoittelun, kestää viisi vuotta tulla todella hyviksi. En ymmärrä, että sama ei koskisi minua.”

Leidenius, 82, on harrastanut uimahyppyä viisi vuotta ja kahden viikon päästä hän kisaa Ukrainassa. Hän aloitti, jotta osaisi valmentaa lajin nuoria harrastajia.

Vesi on miehelle tuttu elementti, sillä hän on vuosia toiminut lasten uimaopettajana pääkaupunkiseudulla. Vaikka ikää on, Leidenius ei suunnittele lopettavansa. Hän kertoo valinnan olevan itsekäs, sillä lasten ja nuorten parissa työskentely pitää hänet hyvässä vireessä. Lasten opettaminen on miehen mielestä hauskaa.

Rouva Leidenius, 83, opettaa uintia hänkin. Uimahyppyä hän ei kuitenkaan harrasta. Hän hyppää ainoastaan pommeja.

PS. Kiitän Hufvudstadsbladetia tästä jutusta ja siitä, että toimitus antoi ison tilan myös etusivulla tällaiselle positiiviselle tarinalle. Yllä oli vain muutama lause artikkelista ja suuri osa suoraa käännöstä. Juttu oli Hufvudstadsbladetissa tänään.

Tekijä: Lenita Lehtonen

Minusta on ihana ihmetellä elämää ja ihmisiä, kirjoittaa ja höpöttää. Intohimoni on auttaa ja palvella. Rakastan luontoa ja autan ihmisten hylkäämiä koiria. Olen työskennellyt vuosikymmeniä viestinnän, koulutuksen ja hyvinvoinnin parissa. Olen toiminut pitkään yrittäjänä ja viestintäkonsulttina. Koulutukseltani olen merkonomi ja terveystieteiden maisteri.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: