Yksin ventovieraan kodissa

Tapasin kadulla ihastuttavan naisen. Hän toi minut kotiinsa ja muutaman sanan vaihdettuamme antoi langattoman yhteyden käyttööni ja juoksi töihin. Istun tällä nyt yksin.

Hetkeä aiemmin kävelin kadulla ja etsin tiettyä rakennusta sekä paikkaa, jossa pääsen nettiin. Iloisen näköinen nainen tarjosi apuaan. Etsimäni paikka ei ollut auki, joten lopulta sain kutsun naisen kotiin.

Minun on pakko tunnustaa, että en osaa kuvitella, että itse olisin tehnyt saman. Kyllä on ihanaa, että tällaisia ihmisiä on olemassa. Aivan loistavaa, että sain kokea tämän. Ties mitä taas tästäkin saan ja opin.

Kaunis koti. Tulen tänne uudelleen vierailulle, sovimme jo siitä. Kohta laitan koneen laukuun ja vedän oven kiinni, ihan niin kuin talon emännän kanssa sovimme.

Olen näillä nurkilla.

Tekijä: Lenita Lehtonen

Minusta on ihana ihmetellä elämää ja ihmisiä, kirjoittaa ja höpöttää. Intohimoni on auttaa ja palvella. Rakastan luontoa ja autan ihmisten hylkäämiä koiria. Olen työskennellyt vuosikymmeniä viestinnän, koulutuksen ja hyvinvoinnin parissa. Olen toiminut pitkään yrittäjänä ja viestintäkonsulttina. Koulutukseltani olen merkonomi ja terveystieteiden maisteri.

2 vastausta artikkeliin “Yksin ventovieraan kodissa”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: