Huomenna alkaa koulu

Huomenna se on sitten eka päivä koulua tai siis yliopistoa. Olen vaihto-opiskelija (Erasmus) Granadan yliopistossa. Jyväskylän yliopisto tarjosi minulle tämän hienon mahdollisuuden enkä voinut olla tarttumatta siihen. Hieman jännittää potkivatko ne minut sieltä pois heikon kielitaitoni vuoksi. Ei vaan, enpä usko moista. Olen aika sinnikäs tarvittaessa.

Ensimmäinen viikko on perehdytystä ja seuraavalla viikolla alkavat kurssit. Saamme, me vaihtarit, käsittääkseni kokeilla kursseja pari viikkoa ennen kuin lyömme ne lukkoon. Varsinainen opiskelupaikkani on liikunnan laitos, joten oletettavasti useimmat kurssini liittyvät tavalla tai toisella liikuntaan. Otan todennäköisesti muutaman kurssin myös muista tiedekunnista. Pääsenpä lisäksi yliopiston kielikurssille – suuri kiitos siitäkin. En tiedä milloin se alkaa, mutta odotan sitä innolla.

Pidä peukkua, että pärjään nuorten opiskelijoiden ja kielen kanssa.

Tekijä: Lenita Lehtonen

Minusta on ihana ihmetellä elämää ja ihmisiä, kirjoittaa ja höpöttää. Intohimoni on auttaa ja palvella. Rakastan luontoa ja autan ihmisten hylkäämiä koiria. Olen työskennellyt vuosikymmeniä viestinnän, koulutuksen ja hyvinvoinnin parissa. Olen toiminut pitkään yrittäjänä ja viestintäkonsulttina. Koulutukseltani olen merkonomi ja terveystieteiden maisteri.

2 vastausta artikkeliin “Huomenna alkaa koulu”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: