Peloistani huolimatta

Aina silloin tällöin joku sanoo minua rohkeaksi. Teen kai jotain sellaista, joka saa sanojan ajattelemaan niin. Okei, on minussa jotain rohkeaakin, mutta pelko hallitsee elämääni rohkeutta enemmän. Olen ihan niinkuin tämän videon arkajalka.

Mitä tekisinkään, jos ottaisin hänestä mallia? Silloin tällöin olen tehnyt jotain, joka pelottaa ja siinä on käynyt ihan niin kuin videossakin. Olen saanut ihmetellä, että mikä tässä oikein pelotti ja mihin se pelko hävisi. Sellaisina hetkinä olen hetken ajan tietoinen siitä, että pelkojeni tuolla puolen on huikea maailma, tulvillaan mahdollisuuksia, joita en voi tässä tietoisuudessa edes kuvitella, koska jokainen kokemus muuttaa minua. Luo uusia ovia, joista haluan astua sisään. Ja astunkin, jos vain peloistani huolimatta uskallan.

Tykkään siitä ajatuksesta, että meidän kannattaisi tehdä joka päivä yksi asia joka pelottaa. Minkälainen ihminen olisinkaan vuoden päästä? Minkälaisena maailman näkisin?

Tekijä: Lenita Lehtonen

Minusta on ihana ihmetellä elämää ja ihmisiä, kirjoittaa ja höpöttää. Intohimoni on auttaa ja palvella. Rakastan luontoa ja autan ihmisten hylkäämiä koiria. Olen työskennellyt vuosikymmeniä viestinnän, koulutuksen ja hyvinvoinnin parissa. Olen toiminut pitkään yrittäjänä ja viestintäkonsulttina. Koulutukseltani olen merkonomi ja terveystieteiden maisteri.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: