Mulle tulee tyttöhauva

Siitä on suunnilleen 1,5 vuotta, kun Pepe-koirani kuoli ja viisitoista vuotta kestänyt yhteiselomme päättyi. Välillä kävi mielessä, että palaankohan Suomeen koiran kanssa, mutta en sen kummemmin pohtinut asiaa. Lopulta kaikki tapahtui tosi nopeasti. Yllätin jopa mielenikin, joka keksi monia hyviä syitä, miksi koiran hankinta juuri nyt on tosi huono idea.

En tiedä valitsiko koira minut vai minä sen. Ensitapaamisestamme meni muutama päivä ennen kuin myönsin itselleni, että kaikki muu minussa paitsi mieleni, olivat jo ottaneet koiran. Ajatusvirta, joka pani vastaan, vaikutti välillä todella viisaalta, mutta toisaalta faktat tukivat muuta tietoisuuttani. Minullahan on vahva näyttö siitä, että olen koirien suhteen sitoutuvaa tyyppiä.

Tuo Vivi (kirjoitetaan oikeasti Bibi) perjantaina kotiin. Pepekin oli Espanjan tuliainen. Olisinko voinut parempaa lahjaa itselleni antaa!

Tekijä: Lenita Lehtonen

Minusta on ihana ihmetellä elämää ja ihmisiä, kirjoittaa ja höpöttää. Intohimoni on auttaa ja palvella. Rakastan luontoa ja autan ihmisten hylkäämiä koiria. Olen työskennellyt vuosikymmeniä viestinnän, koulutuksen ja hyvinvoinnin parissa. Olen toiminut pitkään yrittäjänä ja viestintäkonsulttina. Koulutukseltani olen merkonomi ja terveystieteiden maisteri.

2 vastausta artikkeliin “Mulle tulee tyttöhauva”

  1. Hieno lahjavalinta Lenita! Ehkä kesällä törmätään koirapuistossa. Viime kesän keskustelut kanssasi olivat todella antoisia, kiitos niistä!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: