Hyvää äitienpäivää!

Rakastan kevättä ja voin vanhasta muistista kuvitella, miten kaunista siellä kotosuomessa on ja miten paljon energiaa upea luonto antaa. Nauti täysin rinnoin kaikista tuoksuista ja näkymistä – pienistä hetkistä.

Älä anna uskomusten jarruttaa sitä luomisvoimaa, joka sinussa on. Kerronpa omakohtaisen esimerkin. Uskoin, että minusta ei olisi löytökoirien auttajaksi, että en kykenisi olemaan ihmisten hylkäämien koirien tarhalla. Onneksi päätin kokeilla. Pelkäsin hymyni hyytyvän, mutta mitä vielä. Nyt kun olen viettänyt aikaani jo varmaan satojen koirien kanssa sydämeni laulaa ehkä kauniimmin kuin koskaan aiemmin.

Miten helposti me aliarvioimmekaan itsemme ja annamme rajoittavien uskomustemme määrätä elämämme kulun. Kuuntele sydämesi ääntä. Pelko kuuluu asiaan, mehän olemme harkitsemassa tai tekemässä jotain mitä emme ole aiemmin tehneet. Kaiken huipuksi se saattaa olla jotain sellaista, jota muut eivät hyväksy tai kunnioita. Erotumme porukasta. Uskon, että se on sen arvoista. Mitä kauniimmin sydämemme laulavat sitä enemmän voimme antaa ja saada.

Oikein hyvää Äitienpäivää!

Tekijä: Lenita Lehtonen

Minusta on ihana ihmetellä elämää ja ihmisiä, kirjoittaa ja höpöttää. Intohimoni on auttaa ja palvella. Rakastan luontoa ja autan ihmisten hylkäämiä koiria. Olen työskennellyt vuosikymmeniä viestinnän, koulutuksen ja hyvinvoinnin parissa. Olen toiminut pitkään yrittäjänä ja viestintäkonsulttina. Koulutukseltani olen merkonomi ja terveystieteiden maisteri.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: