Pieni ja erikoinen Ronda

Ronda on erikoinen pieni kaupunki sisämaassa Malagan Provinssissa. Se on yksi Andalucian suosituimmista nähtävyyskohteista.

Mikä tekee paikasta näkemisen arvoisen? No se selviää nopeasti kuvasta. Kaupunki on yhtä rotkoa. Enpä ole muualla moista nähnyt.

Kävin Rondassa nyt toisen kerran ja meillä oli vain kaksi tuntia aikaa pyöriä kaupungilla. Se riitti aika hyvin. Suosittelen silti varaamaan vähintään puoli päivää kaupungin ihmettelyyn.

Koko kaupunki on rakennettu rotko päälle, joten huonojalkaiset ja helteen väsyttämätkin pärjäävät siellä mainiosti. Ei tarvitse lähteä kiipeilemään, halukkaat voivat tehdä senkin.

Rondaan pääsee bussilla monesta suunnasta, kuten suomalaisten suosimalta aurinkorannikolta. Bussimatka Malagasta, Benalmadena Costalta tai Fuengirolasta kestää 2-3 tuntia. Bussimatkan hinta yhteen suuntaan on vajaa 10 euroa. Mikäli oikein muistan, henkilöautolla reissun heittää Fuengirolasta runsaassa tunnissa.

Tekijä: Lenita Lehtonen

Minusta on ihana ihmetellä elämää ja ihmisiä, kirjoittaa ja höpöttää. Intohimoni on auttaa ja palvella. Rakastan luontoa ja autan ihmisten hylkäämiä koiria. Olen työskennellyt vuosikymmeniä viestinnän, koulutuksen ja hyvinvoinnin parissa. Olen toiminut pitkään yrittäjänä ja viestintäkonsulttina. Koulutukseltani olen merkonomi ja terveystieteiden maisteri.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: