Pitääkö liian kiirettä?

Oletko yksi heistä, jolla on mielestään koko ajan liian kiire? Hoidettavanasi on niin monta asiaa, että tiedät hommista kunnialla suoritumisen olevan mahdotonta. Tämäkään ei vielä riitää, vaan kaiken huipuksi moitit itseäsi siitä, mitä olet saanut aikaan tai mitä jäi tekemättä.

Robert Holden kehoittaa sinua tekemään listan kaikista hienoista asioista, jotka tapahtuisivat, jos olisit vähemmän kiireinen.  Hän sanoo, että näin saat selville onko sinulla jokin tekosyy, puolustus tai tukos, joka estää sinua avautumasta jollekin upealle. Pohdi siis mitä ihanaa saat, jos olet vähemmän kiireinen.

Tämän vinkin poimin Holdenin radio-ohjelmasta osoitteesta www.hayhouseradio.com lähetyksestä nimeltä It´s all about love (31.5).

Tekijä: Lenita Lehtonen

Minusta on ihana ihmetellä elämää ja ihmisiä, kirjoittaa ja höpöttää. Intohimoni on auttaa ja palvella. Rakastan luontoa ja autan ihmisten hylkäämiä koiria. Olen työskennellyt vuosikymmeniä viestinnän, koulutuksen ja hyvinvoinnin parissa. Olen toiminut pitkään yrittäjänä ja viestintäkonsulttina. Koulutukseltani olen merkonomi ja terveystieteiden maisteri.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: