Herääs ny!

Noin tapasi tyttäreni sanoa minulle tämän tästä muutama vuosi sitten. Taisi olla muotia. Vaan ihan paikallaan. Sitä luulee olevansa hereillä, kunnes yhtäkkiä herää. Tässä yksi esimerkki:

Hiukseni värjättiin viimeisen kerran viime vuoden elokuussa. Homma jäi, kun vaihdoin maata ja sanovat, että Espanjassa käytetään erittäin voimakkaita aineita. Nyt tuntuu ihan luonnolliselta, että jatkan tällä linjalla myös kotiin palattuani. Aika erikoista, että en ole asiaa aiemmin kyseenalaistanut. Ehkä tarvitsin pienen paussin herätäkseni. Hyvä, että minulle järjestettiin sellainen.

(Oho, onpas mulla paljon raitoja takana. En kyllä muista minä vuonna minulle on niitä laitettu. Voiko aurinko värjätä näin?)

Melkienpä sattuu levitellä tällaisia ajatuksia, koska tunnen monta upeaa alan ihmistä ja tiedän, että tällä työllä moni elättää itsensä, mutta luonnollisuus, toisin sanoen se terveellisempi vaihtoehto, on vaan niin tärkeää minulle nyt. Kyllä minä aion partudeiden palveuita jatkossakin käyttää. Tykkään kaikista hoidoista ja kannatan kumppaneita, jotka käyttävät mahdollisimman ekologisia tuotteita, jotka on tuotettu niin, että eläimet eivät ole niistä kärsineet.

Kun jollekin asialle alkaa olla valmis, alkaa nähdä enemmän tuota valintaa tukevia merkkejä. Olen viime aikoina nähnyt useammankin jutun, joiden sankarit ovat lopettaneet hiustensa värjäämisen.

(Onneksi mulla on pitkät kädet. Sain kuvan napattua.)

Tekijä: Lenita Lehtonen

Minusta on ihana ihmetellä elämää ja ihmisiä, kirjoittaa ja höpöttää. Intohimoni on auttaa ja palvella. Rakastan luontoa ja autan ihmisten hylkäämiä koiria. Olen työskennellyt vuosikymmeniä viestinnän, koulutuksen ja hyvinvoinnin parissa. Olen toiminut pitkään yrittäjänä ja viestintäkonsulttina. Koulutukseltani olen merkonomi ja terveystieteiden maisteri.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: