Thank You. I love You.

Saan facebookissa paljon hienoja viestejä. Tykkään paljon tästä, joka on alla. Siinä on vaikuttava sanoma ja kaunis kuva. ”Onnellisuus ei koskaan tule heille, jotka eivät arvosta sitä, mitä heillä jo on”, on kuvan viesti.

Oletko kuullut ho’oponoponosta? Se on kiitollisuuspäiväkirjan tavoin loistava apu tämän hetken ja vallitsevan tilanteen arvostamiseen. Tapahtui mitä tapahtui, voit sanoa Thank You. I love You.

Sanat voi lausua äänneen tai niitä voi toistella mielessä itselleen. Kyllä vähenee ”pikkuasioista” stressaaminen, kun tätä tekee jonkin aikaa. Laskujakin maksellessa alkaa tuntea mielihyvää siitä, että on saanut palvelua ja saa niistä nyt maksaa. Sitä kun tulee herkästi pitäneeksi asioita, kuten vaikka puhdasta ja juoksevaa vettä tai makeaa mansikkaa, itsestään selvyyksinä.

Toivotan Sinulle oikein rentoa juhannusta!

Halauksia ja pusuja täältä Espanjan auringosta.

Tekijä: Lenita Lehtonen

Minusta on ihana ihmetellä elämää ja ihmisiä, kirjoittaa ja höpöttää. Intohimoni on auttaa ja palvella. Rakastan luontoa ja autan ihmisten hylkäämiä koiria. Olen työskennellyt vuosikymmeniä viestinnän, koulutuksen ja hyvinvoinnin parissa. Olen toiminut pitkään yrittäjänä ja viestintäkonsulttina. Koulutukseltani olen merkonomi ja terveystieteiden maisteri.

4 vastausta artikkeliin “Thank You. I love You.”

  1. Hei, olen iloinen että otit hoponoponon kirjoitukseesi, sillä olen itse tutustunut kyseiseen menetelmään noin puoli vuotta. Ainoa ongelma täällä Suomessa on se, että mistään ei saa tietoa lisää, on vain Joe Vitalin kirja. Haluaisin tutustua menetelmään täydellisesti ja kenties opettaa sitä muillekin kiinnostuneille.
    Lämpimin terveisin Satu

    Tykkää

  2. Hei Lenita,

    kiitos tuosta Mabel Katzin linkistä! Löysin sivullesi kun yritin etsiä lisätietoa ho’oponoponosta omaa blogiani varten, ja tuolta pääsen varmasti eteenpäin. Pitää lueskella paremmalla ajalla myös tätä blogiasi lisää. Aurinkoista loppukesää ja kiitos vielä!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: