Oliiviöljyä leivän päälle

Sillä aikaa kun Suomessa väännetään siitä, että kannattaako leivän päälle laittaa margariinia vai voita, me laitamme täällä oliiviöljyä. Olen ollut niin kiinni voi- margariinikuviossa ja -perinteessä, että en ole koskaan aiemmin tullut edes ajatelleeksi, että oliiviöljy on tähänkin hyvä vaihtoehto.

Syön leipää harvoin, mutta paahdettu täysjyväleipä ja oliiviöljyä siihen päälle, maistuu joskus niin hyvältä. En tarvitse leivälle mitään muuta. Mitä merkkiä sitten käytätkin, kannattaa valita Virgen Extraa.

Tänään loihdin aamiaisen kuvassa olevista tuotteista. Ensin öljyä leivälle ja sitten muut. Kaikki luomua.

Mainokset

Tekijä: Lenita Lehtonen

Minusta on ihana ihmetellä elämää ja ihmisiä, kirjoittaa ja höpöttää. Intohimoni on auttaa ja palvella. Rakastan luontoa ja autan ihmisten hylkäämiä koiria. Olen työskennellyt vuosikymmeniä viestinnän, koulutuksen ja hyvinvoinnin parissa. Olen toiminut pitkään yrittäjänä ja viestintäkonsulttina. Koulutukseltani olen merkonomi ja terveystieteiden maisteri.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s