Katri Helena kiittää

Minulla ei edelleenkään ole televisiota, ei ole ollut moneen vuoteen. Seuraan halutessani ohjelmia netistä. Viime viikolla tyttäreni esitteli Nelosen Vain elämää -sarjan. Jonne Aaron on ihana ja pidin ohjelmastakin. Niinpä katsoin netistä eilen koko kansan Katri Helenan osuuden.

Pidin siitäkin. Ohjelman ehdoton kohokohta oli mielestäni kommentti, jossa Katri Helena kertoi olevansa kiitollinen kaikesta, mitä hänelle on koskaan sattunut. Kaikki se, mikä on ollut, on auttanut häntä ymmärtämään paremmin tätä elämää. Suunnilleen noin hän sanomaansa selvensi. Ja kuten tiedämme, nainen on kokenut elämässään myös suuria menetyksiä.

Upea säihkyvä nainen sanoo haluavansa tuottaa ihmisille hyvää mieltä. Sen hän taatusti tekee. Esiintynytkin on jo 49 vuotta. Kiitollisuus heijastuu koko hänen olemuksestaan.

Kuten huomaamme, kiitollisuus saa meidät tuikkimaan. Se tekee meistä tähtiä.

Tekijä: Lenita Lehtonen

Minusta on ihana ihmetellä elämää ja ihmisiä, kirjoittaa ja höpöttää. Intohimoni on auttaa ja palvella. Rakastan luontoa ja autan ihmisten hylkäämiä koiria. Olen työskennellyt vuosikymmeniä viestinnän, koulutuksen ja hyvinvoinnin parissa. Olen toiminut pitkään yrittäjänä ja viestintäkonsulttina. Koulutukseltani olen merkonomi ja terveystieteiden maisteri.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s