Onnea Lenita!

Täytin tänään 18080 päivää!

Meillä asia ilmaistaan yleensä toisin, eikä tällaisia puolivuotispäiviäkään (49,5) normaalisti noteerata. Sitä paitsi meidän naisten suhtautuminen ikäään on aika erikoinen. Emme useinkaan halua kertoa sitä, eikä meiltä ole kohteliasta sitä kysellä, varsinkaan meiltä vanhemmilta mammoilta. Ja jos joku sattuu olemaan sinut asian kanssa, niin ei taida olla sekään soveliasta, että itse tekee päivistään numeroa.

Olisikohan aika päästää irti tällaisistakin ajatuskuvioista? Toivon, että maailman tyttäret ovat kiitollisia jokaisesta päivästään. Minun kannattanee siis antaa esimerkkiä. 18080 päivää, vau!

”Monet afrikkalaiset lapset eivät täytä vuosia, he täyttävät päiviä.” Tällaisella teemalla pyörii Unicefin kampanja Afrikan lasten hyväksi Espanjassa tai ainakin Canal Sur -televisiokanavalla.

Sinä keväänä kun täytin 40-vuotta, kohta kymmenen vuotta sitten, pieni lintu pysäytti minut laulaen ollessani metsälenkillä. Se auttoi minut näkemään, miten huikeita lahjoja sekä minä että koko elämä olemme. Tajusin kohdelleeni molempia tavalla, joka ei ollenkaan vastannut toiveitani. Siitä alkoi taipaleeni lähemmäksi itseäni ja sitä kautta muita.

Matka on ollut pitkä ja usein edennyt mielestäni aivan liian hitaasti. Samalla se on ollut erittäin antoisa ja yllätyksiä täynnä. Läsnäolon hetket ovat lisääntyneet. Ihanaa, että saan olla täällä edelleen ja jatkaa matkaa.

Unicefin kampanjassa sanotaan myös: ”Täytä päiviä, sillä jokainen päivä on arvokas”

Miten antelias universumi onkaan minulle ollut. Se on antanut minulle jo 18080 päivää! Miten rikas olenkaan!

Voimme auttaa pikkuisia täyttämään päiviä. Suomen Unicefin sivut:http://www.unicef.fi/

Tekijä: Lenita Lehtonen

Minusta on ihana ihmetellä elämää ja ihmisiä, kirjoittaa ja höpöttää. Intohimoni on auttaa ja palvella. Rakastan luontoa ja autan ihmisten hylkäämiä koiria. Olen työskennellyt vuosikymmeniä viestinnän, koulutuksen ja hyvinvoinnin parissa. Olen toiminut pitkään yrittäjänä ja viestintäkonsulttina. Koulutukseltani olen merkonomi ja terveystieteiden maisteri.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: