Vedän kolme ilmaistilaisuutta Tampereella

Kirjoitin pari päivää sitten, että haluan järjestää kolme tilaisuutta Tampereella. Haasteena oli löytää paikka. Se asia on nyt järjestyksessä, on markkinoinnin vuoro.

Toivon, että välität viestiä. Ensimmäinen tilaisuus on jo lauantaina, seuraava keskiviikkona ja kolmas keskiviikkona 2.1.2013.

Liitän tähän vielä saman tekstin, joka on tilaisuus-sivulla.

Tulossa kolme tilaisuutta Tampereella.
1 Voimavaroja joulunviettoon, lauantaina 22.12. kello 16-18.
2 Joulurauhaa, tapaninpäivänä eli keskiviikkona 26.12. kello 16-18.
3 Olet sitä mitä ajattelet, keskiviikkona 2.1.2013 kello 18-20 (huom. eri aika kuin aiemmat edellä)

Paikka: Ilontila, Väinölänkatu 1 B, 2 krs.

Ilmoittautuminen ei ole välttämätön, mutta mielelläni otan niitä vastaan osoitteessa lenita.lehtonen@gmail.com, jotta saan käsitystä osallistumisaktiivisuudesta. Laita mukaan päivä, jolloin aiot osallistua. Toki olet tervetullut vaikka jokaiseen.

Vapaa pääsy (lipas, jota voit halutessasi kartuttaa)

Tervetuloa!

Tapahtumista tarkemmin:

1 Voimavaroja joulunviettoon

Tilaisuuden tavoitteena on vähentää osallistujan stressiä ja auttaa häntä nauttimaan joulusta aiempaa enemmän. Kyseenalaistamme ajatuksiamme ja etsimme tilalle uusia sekä ajattelu- että toimintatapoja. Tilaisuus on tarkoitettu kaikille, joiden sydän ei tunnu rauhaa saavan, vaan he stressaavat ja ahdistuvat enemmän tai vähemmän joulun aikaan. Osaa rasittaa perheen tai tietyn perheenjäsenen kohtaaminen ja varsinkin ajanvietto näiden ihmisten kanssa. Erityisesti suosittelen tilaisuutta niille, jotka tunnistavat kokevansa samoja tuntemuksia joulusta toiseen ja haluavat asiaan muutosta. Mukaan ovat tietysti tervetulleita kaikki aiheesta kiinnostuneet.
“Kaiken kauniin ja suuren tässä maailmassa on luonut pelkkä ajatus tai tunne ihmisen sisimmässä.” (Kahlil Gibran)

2 Joulurauhaa

Jotkut meistä viettävät koko joulun yksin, toiset osan aikaa. Osalle se sopii mainiosti, mutta jotkut kärsivät, moni kokee jotain siltä väliltä. Tilaisuus on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat viettää tapania toivottaen rentouttavia ajatus- ja toimintamalleja tervetulleiksi.
”Onnellisuus on se kun ajatuksesi, sanasi ja tekosi ovat sopusoinnussa.” (Mahatma Gandhi)

3 Olet sitä mitä ajattelet

Henry Ford sanoi: ”Jos ajattelet, että osaat tai ajattelet, että et osaa, olet oikeassa.” Mahatma Gandhi puolestaan kehottaa: ”Ole sinä se muutos, jonka haluat maailmassa nähdä.” Ajatuksillamme on valtava voima. Tilaisuus on tarkoitettu kaikille aiheesta kiinnostuneille. Parhaiten se palvelee uusia ajatus- ja toimintamalleja etsiviä.

Näin sitä mennään

Alustan aiheesta ja sen jälkeen vastailen kysymyksiin. Toivon vilkasta keskustelua, joka on aina toteutunutkin. Villasukat, kutimet ja muistilehtiöt, joihin saa piirrellä mitä mieleen juolahtaa, ovat enemmän kuin sallittuja. Kuin myös kaikki muu vastaava, joka rentouttaa, mutta ei häiritse muita.

Minulle sopii laittaa kysymyksiä ja ajatuksia myös etukäteen. Sähköpostiosoitteeni on siis lenita.lehtonen@gmail.com

Siitä onkin jo aikaa, kun olen viimeksi vetänyt tilaisuuksia Pirkanmaalla. Ihan loistavaa, että sain tämän mahdollisuuden. Kiitos kaikille ideoista ja kannustuksesta. Kiitos Essi Toloselle, Ilontila.

Vielä kerran, tervetuloa!

Lenita
gsm 050 345 1035
lenita.lehtonen@gmail.com
http://www.lenitalehtonen.fi

Tekijä: Lenita Lehtonen

Minusta on ihana ihmetellä elämää ja ihmisiä, kirjoittaa ja höpöttää. Intohimoni on auttaa ja palvella. Rakastan luontoa ja autan ihmisten hylkäämiä koiria. Olen työskennellyt vuosikymmeniä viestinnän, koulutuksen ja hyvinvoinnin parissa. Olen toiminut pitkään yrittäjänä ja viestintäkonsulttina. Koulutukseltani olen merkonomi ja terveystieteiden maisteri.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s