Matkailu todellakin näyttää avartavan

Kerroin tammikuun alussa, että tyttäreni Netta lähti maailmanympärireissulle ystävänsä Paulinan kanssa. Matka alkaa olla loppusuoralla ja kaikki on mennyt todella hyvin.

Tytöt ovat saaneet opetella ihmisiin ja itseen luottamista. He ovat joutuneet päästämään jatkuvasti irti; niin uusista ystävistä, maisemista kuin vaatteistakin. Kyytiä on oletettavasti saanut muutama uskomuskin. Kokemus on ollut merkittävä, kertovat neidit.

Antaapa tyttöjen itse kertoa. Tämä teksti liikutti ja ilahdutti minua kovasti. Niinpä suosittelen sitä sinullekin, vaikka et matkalle aikoisikaan.

Ai niin, neiti tulee vain käymään. Hän opiskeleen Hankenissa, ruotsinkielisessä kauppakorkeakoulussa, jossa tutkintoon kuuluu pakollinen opintojakso ulkomailla. Näillä näkymin Netta lentää syksyksi Etelä-Koreaan ja palaa jouluna.

Tyttöjen blogi: http://www.rantapallo.fi/unelmienpolulla/ Suosittelemani tarina on nimeltään Aasiassa opittua, julkaistu 8.6.2013.

Tekijä: Lenita Lehtonen

Minusta on ihana ihmetellä elämää ja ihmisiä, kirjoittaa ja höpöttää. Intohimoni on auttaa ja palvella. Rakastan luontoa ja autan ihmisten hylkäämiä koiria. Olen työskennellyt vuosikymmeniä viestinnän, koulutuksen ja hyvinvoinnin parissa. Olen toiminut pitkään yrittäjänä ja viestintäkonsulttina. Koulutukseltani olen merkonomi ja terveystieteiden maisteri.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: