Tervehdys pitkästä aikaa!

Vieläköhän joku tätä blogia seuraa ja näitä juttuja lukee 🙂 Siitä on pitkä aika, kun kirjoitin tänne viimeksi. Jotenkin siinä vaan kävi niin, välillä on ehkä hyvä pitää taukoa. Tiedoksesi sellainen seikka, että avasin kesällä facebookiin Kiitollisuuden voima -nimisen sivun. Tervetuloa tutustumaan ja osallistumaan.

Kaikkea hyvää,

Lenita

Kuvan teksi on pätkä runoa, jossa kuvaan erään minulle kiitollisuuden harjoittamisesta kirjoittaneen henkilön kokemusta. Runo on yksi graduni tuloksista.
Kuvan teksi on pätkä runoa, jossa kuvaan erään minulle kiitollisuuden harjoittamisesta kirjoittaneen henkilön kokemusta. Runo on yksi graduni tuloksista.

Tekijä: Lenita Lehtonen

Minusta on ihana ihmetellä elämää ja ihmisiä, kirjoittaa ja höpöttää. Intohimoni on auttaa ja palvella. Rakastan luontoa ja autan ihmisten hylkäämiä koiria. Olen työskennellyt vuosikymmeniä viestinnän, koulutuksen ja hyvinvoinnin parissa. Olen toiminut pitkään yrittäjänä ja viestintäkonsulttina. Koulutukseltani olen merkonomi ja terveystieteiden maisteri.

6 vastausta artikkeliin “Tervehdys pitkästä aikaa!”

 1. Heippa Lenita,

  Tottahan toki blogiasi vielä seurataan (täällä ainakin yksi)… 🙂
  Mielenkiinnolla olen odotellut, milloin taas sinua täällä näkyy ja fb-ryhmäsikin on tullut löydetyksi.

  Ihanaa alkusyksyä sinulle ja kaikkea parhainta kaikkeen! ❤

  Tykkää

 2. Hei Lenita

  Löysin sinut/blogisi sattumalta. Olen tavannut sinut ensimmäistä kertaa, kun tulit ryhmälleni Harjavallan sote-oppilaitokseen opettamaan asiakaspalvelua. Jäit mieleeni.. Blogiasi on kiva lukea, löydän siitä monta yhtymäkohtaa omaan elämääni.. Terveiset keikkuvasta purjeveneestä Espanjan rannikolta matkalla Karibialle.. Irtipäästäneenä ja onnellisena niin monesta asiasta..
  Kaikkea hyvää sinulle

  Anne

  Tykkää

  1. Hei Anne, voi siitä on kai 20 vuotta 🙂 Ihana kuulla sinusta! Upeita saavutuksia! Olisi kiva kuulla lisää, kun matka etenee. Kaikin puolin ihanaa reissua ja kauniita kokemuksia, Lenita

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: