Positiivista psykologiaa

Tyttäreni lähtee opiskelemaan positiivisen psykologian maisteriksi. Minusta se on upeeta! Olen iloinen, että hän pääsee totetuttamaan unelmaansa. Sattuupa aihealue olemaan itsellenikin hyvin läheinen!

Kun olen kertonut Netan kuvioista, moni on innostunut, mutta samalla todennut, että ei tiennyt moista maisterintutkintoa olevankaan. Suomessa ei olekaan, mutta englanniksi tutkinnon voi suorittaa Englannissa, Usassa ja Australiassa. Netta lähtee Lontooseen parin viikon päästä.

Helsingin avoin yliopisto järjestää tänä syksynä positiivisen psykologian luentosarjan. Avoimen yliopiston opintoihinhan voi osallistua kuka tahansa, mutta kurssista saa myös 3 opintopistettä. Käsittääkseni luennot voi katsoa netistä, jolloin osallistuminen on mahdollista mistä tahansa. En ole aivan varma, mutta saat sen varmasti selville, jos kurssi kiinnostaa. Lisätietoja: Avoin yliopisto, Positiivinen psykologia.

Englannin kieltä taitaville tiedoksi, että Kalifornian yliopiston Berkeleyssä toimiva Greater Good Science Center järjestää ilmaisen 8 viikon online kurssin nimeltä The Science of Happiness. Tutkimukset osoittavat, että 40 prosenttia onnellisuudesta on kiinni tekemisistämme ja tavoistamme. Kiitollisuuden harjoittaminen on monien muiden aktiviteettien tavoin tällaista onnea tuottavaa tekemistä. Olen jo ilmoittautunut. Osallistu ihmeessä sinäkin. Lisätiedot: GreaterGood

Vietimme pari viikkoa sitten Netan kauppatieteiden kandiksi valmistumista, läksiäisiä ja 25-vuotissynttäreitä Merikarvialla merimaisemissa läheisten kanssa.  Parin viikon päästä Netan maisema vaihtuu Lontooksi.
Vietimme pari viikkoa sitten Netan kauppatieteiden kandiksi valmistumista, läksiäisiä ja 25-vuotissynttäreitä Merikarvialla merimaisemissa läheisten kanssa. Parin viikon päästä Netan maisema vaihtuu Lontooksi.

Tekijä: Lenita Lehtonen

Minusta on ihana ihmetellä elämää ja ihmisiä, kirjoittaa ja höpöttää. Intohimoni on auttaa ja palvella. Rakastan luontoa ja autan ihmisten hylkäämiä koiria. Olen työskennellyt vuosikymmeniä viestinnän, koulutuksen ja hyvinvoinnin parissa. Olen toiminut pitkään yrittäjänä ja viestintäkonsulttina. Koulutukseltani olen merkonomi ja terveystieteiden maisteri.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: