Kokoontumisia teemalla kiitollisuus ja hyvinvointi

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pirkkalan kunnanvaltuuston naiset kutsuivat minut vetämään heille illan teemalla kiitollisuus ja hyvinvointi. Oli todella mukavaa. Kuten voitte arvata, porukka oli aktiivista ja osallistuvaa. Jotkut sanoivatkin illan päätteeksi, että tällaisia tuokioita tarvittaisiin enemmän.

Sain hienon palautteen myös jälkikäteen. Minut paikalle kutsunut leidi kirjoitti ” Kokivat ihanana iltana ja joku oli aloittanut kiitollisuuspäiväkirjan ja kokeillut oppejasi lapsenlapsiinsa.”

Jos aihe kiinnostaa sinua ja haluaisit pohtia sitä enemmän, siihen on varmasti monia konsteja. Löydät kiitollisuudesta tietoa netistä, varsinkin, jos luet englannikielistä tekstiä. Rhonda Byrne on kirjoittanut kiitollisuudesta kirjan, joka löytyy suomennettuna nimellä Taikavoima. Jos olet mukana ompeluseuroissa tai muissa ryhmissä, joissa keskustellaan asioista, voisiko siellä ehdottaa joku kerta puheenaiheeksi kiitollisuutta? Aihe sopii hyvin teemaksi myös työhyvinvointia edistävään toimintaan. Täällä blogissani ja Kiitollisuuden voima -facebook-sivullani olevia aineistoja saa kernaasti käyttää hyväksi. Toivon tietysti, että mainitset, mistä olet tietosi hankkinut.

Kierrän mielelläni puhumassa ja vetämässä tilaisuuksia. Laita viestiä, jos haluaisit minut paikan päälle. Annan kiitollisena myös yksityisohjausta sitä haluaville. Minut tavoittaa tämän blogin lisäksi osoitteesta lenita.lehtonen@gmail.com ja numerosta 050 345 1035.

Tekijä: Lenita Lehtonen

Minusta on ihana ihmetellä elämää ja ihmisiä, kirjoittaa ja höpöttää. Intohimoni on auttaa ja palvella. Rakastan luontoa ja autan ihmisten hylkäämiä koiria. Olen työskennellyt vuosikymmeniä viestinnän, koulutuksen ja hyvinvoinnin parissa. Olen toiminut pitkään yrittäjänä ja viestintäkonsulttina. Koulutukseltani olen merkonomi ja terveystieteiden maisteri.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: