Apua ongelmien ratkaisuun

Painaako sinua joku ongelma, johon haluat ratkaisun voidaksesi paremmin? Ben Furmanilla on nettisivu, jossa voit ilmaiseksi ihan omassa rauhassa työstää asiaa.

Tarjolla oleva palvelu on jaettu viiteen teemaan. Ongelmien ratkaisu ja vaikeuksien voittamiminen on yksi. Toisessa halutaan auttaa antamaan kritiikkiä rakentavalla tavalla ja kolmannessa autetaan selviytymään vaikeasta kokemuksesta. Sivustolla autetaan myös antamaan anteeksi toiselle ihmiselle ja toisaalta siellä tarjotaan apua anteeksipyytämiseen.

Mitä vähemmän keskeneräisiä asioita on menneisyydessä, sitä parempi ja rennompi mieli. Itsestäänselvyys, mutta voiko sitä tällaisessa yhteydessä toistaa liiaksi?

Linkki toistamiseen: http://www.benfurman.com/selfhelper/index3-fin.html

Tekijä: Lenita Lehtonen

Minusta on ihana ihmetellä elämää ja ihmisiä, kirjoittaa ja höpöttää. Intohimoni on auttaa ja palvella. Rakastan luontoa ja autan ihmisten hylkäämiä koiria. Olen työskennellyt vuosikymmeniä viestinnän, koulutuksen ja hyvinvoinnin parissa. Olen toiminut pitkään yrittäjänä ja viestintäkonsulttina. Koulutukseltani olen merkonomi ja terveystieteiden maisteri.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: