Ilman sokeria ja vehnää

Tiedoksi täten, että olen avannut toisenkin blogin. Sen nimi kertoo sisällöstä uskoakseni hyvin: Ilman sokeria ja vehnää

Olen aika lailla riippuvainen suklaasta. Minulla oli tapana nauraa kaveria, joka lähti ravintolaan voidakseen tupakoida. Hän kun oli päättänyt polttaa vain viihteellä. Toista nauroin selän takana ylimielisesti siksi, että hänellä oli tapana lämmittää sauna saadakseen tekosyyn ottaa muutamat oluet. No, niin siinä on käynyt, että minä suunnittelen koirien lenkityksiä niin, että kauppa osuu kohdalle ja minä saan suuni makeaksi.

Mitä hyvää sokeroidut makeat ja sapuskat antavat? Hetken lohtua ja mielihyvää kenties, mutta tiedän hyvin, että kehoni ansaitsee parempaa. Moni on sanonut, että syöpäsolut elävät sokerista. En silti halua tehdä tätä pelosta, vaan kiitollisuudesta. Tarjolla on runsaasti hyvää ruokaa, herkullisia vihanneksia, marjoja ja hedelmiä – lukematon määrä kiitoksen aiheita.

Loppujen lopuksi on aika rankkaa yrittää hukuttaa tunteitaan sokeriin ja pullamössöön. Se tapahtuu kehon kustannuksella ja mieli, jonka soisin olevan vapaa, on kaikkea muuta. Täällä minä olen tunteakseni tunteeni, toivottaakseni ne tervetulleiksi, seurustellakseni niiden kanssa ja kehittyäkseni niiden avulla.

Ilman sokeria ja vehnää

Koirien kanssa mustikassa. On muuten isoja mustikoita ainakin Jyväskylässä tänä vuonna. Nyt kannattaa lähteä poimimaan näitä upeita supermarjoja.
Koirien kanssa mustikassa. On muuten isoja mustikoita ainakin Jyväskylässä tänä vuonna. Nyt kannattaa lähteä poimimaan näitä upeita supermarjoja.

11705134_10153483213922863_7437453334759247524_n

13726_10153483185847863_5015323217784355590_n

Tekijä: Lenita Lehtonen

Minusta on ihana ihmetellä elämää ja ihmisiä, kirjoittaa ja höpöttää. Intohimoni on auttaa ja palvella. Rakastan luontoa ja autan ihmisten hylkäämiä koiria. Olen työskennellyt vuosikymmeniä viestinnän, koulutuksen ja hyvinvoinnin parissa. Olen toiminut pitkään yrittäjänä ja viestintäkonsulttina. Koulutukseltani olen merkonomi ja terveystieteiden maisteri.

Yksi ajatus artikkelista “Ilman sokeria ja vehnää”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: