Pyydän apuasi

Luetko blogiani? Oletko joskus osallistunut järjestämiini tilaisuuksiin, yksilölliseen ohjaukseen tai valmennukseen? Kerään nyt palautetta ja haluaisin kuulla näkemyksesi. Voit kertoa vapaasti mitä mieleesi tulee, lyhyesti tai pitkästi. Jos haluat vinkkejä, niin olen erityisen kiinnostunut kuulemaan, uskotko hyötyneesi jostain tarjoamastani palvelusta (blogi mukaan lukien). Olisi mielenkiintoista kuulla, minkälaista hyötyä koet saaneesi ja tulivatko hyödyt heti vai viiveellä. Voit kirjoittaa tunnelmista, merkityksistä, muutoksista jne. Upeaa olisi myös kuulla, mitkä asiat ovat sinusta minun vahvuuksiani.

Olen saanut terveystieteiden maisterinopinnot kasaan, joten on aika suunnitella tulevaa. Olisi hienoa ottaa palautteesi huomioon sitä tehdessä. Ajattelin koostaa saamistani viesteistä myös kokonaisuuden, jonka laitan blogiini omalle sivulleen näytille ja jota käyttäisin ehkä muutoinkin oman osaamiseni markkinoinnissa.

Jos käsittelen tekstiä, esimerkiksi lyhennän sitä, laitan sen sinulle kommentoivaksi ennen mahdollista julkaisua. Voin aivan hyvin julkaista tekstin nimimerkillä, jos niin haluat. Voit antaa myös ns. negatiivista palautetta, jonka avulla saan kehittää toimintaani. Mikäli olet jo joskus aiemmin antanut minulle palautetta, toivon, että viitsisit tehdä niin uudelleen.

Jos et halua kirjoittaa täällä blogissa, voit laittaa minulle sähköpostia osoitteeseen lenita.lehtonen@gmail.com. Myös Facebookin julkinen ja yksityinen puoli ovat käytettävissä. Kiitos oikein paljon ❤

Ihastelen syksyn kauneutta ja suunnittelen tulevaa.
Ihastelen syksyn kauneutta ja suunnittelen tulevaa.

Tekijä: Lenita Lehtonen

Minusta on ihana ihmetellä elämää ja ihmisiä, kirjoittaa ja höpöttää. Intohimoni on auttaa ja palvella. Rakastan luontoa ja autan ihmisten hylkäämiä koiria. Olen työskennellyt vuosikymmeniä viestinnän, koulutuksen ja hyvinvoinnin parissa. Olen toiminut pitkään yrittäjänä ja viestintäkonsulttina. Koulutukseltani olen merkonomi ja terveystieteiden maisteri.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: