Vieraana Karita Aaltonen

karita3
Vakava sairaus teki Karita Aaltosesta entistä paremman päätöksentekijän. Voit kuunnella upean naisen koskettavan tarinan sairastumisesta ja toipimisesta alla olevasta Youtube-tallenteesta.

Juontaja, bloggari ja hyväntekijä Karita Aaltonen sai kolme vuotta sitten kuulla, että hänellä oli pahanlaatuinen aivokasvain. Tämä upea nainen on selvinnyt sairaudesta ja kokee kasvaimen ystäväkseen, joka tuli opettamaan häntä. Karita ei usko taisteluun, vaan puhuu rakkauden ja myötätunnon puolesta.

Karita kertoo tässä äänihaastattelussa sairastumisestaan, saamistaan hoidoista sekä toipumisestaan. Hän on kiitollinen hoidosta Tampereen yliopistolliselle sairaalalle. Samaan aikaan hän käytti myös monia täydentäviä hoitoja, kuten akupunktiota. Karita myös joogasi ja kiinnitti entistä enemmän huomiota siihen, mitä laittoi suuhunsa. Hän etsi apua ja ympäröi itsensä kannustavilla ihmisillä.

Olen kiitollinen, että Karita tuli vieraakseni ja toivon, että jutusta on iloa myös sinulle. Vieraana Karita Aaltonen on ensimmäinen Vieraana-ohjelmasarjani jakso.

Karitan Uskalla parantua -blogi löytyy osoitteesta: http://www.karitaaaltonen.fi/uskalla-parantua-blogi

Tekijä: Lenita Lehtonen

Minusta on ihana ihmetellä elämää ja ihmisiä, kirjoittaa ja höpöttää. Intohimoni on auttaa ja palvella. Rakastan luontoa ja autan ihmisten hylkäämiä koiria. Olen työskennellyt vuosikymmeniä viestinnän, koulutuksen ja hyvinvoinnin parissa. Olen toiminut pitkään yrittäjänä ja viestintäkonsulttina. Koulutukseltani olen merkonomi ja terveystieteiden maisteri.

Yksi ajatus artikkelista “Vieraana Karita Aaltonen”

  1. Aivan uskomatonta rohkeutta,luottamusta,uskomusta ja järkyttävän suurta positiivisuutta ! Tsemppiä jatkossakin,oot hurja mimmi ja voit jatkossa olla erittäin suuri tuki vertaisillesi ? Terv.Pete

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: