Niin namia

Arvaapa mitä ostokseni maksoivat?

Jotkut sanovat, että hedelmien syönnissäkin tulisi olla tarkkana, kun niissä on runsaasti kaloreita. Minun intuitioni on toista mieltä. Olen kyllä lihonut muutaman kilon, mutta se johtuu lähinnä suklaasta ja jäätelöstä.

Sain ennen Granadaan lähtöä yliopiston terveydenhuollosta paperin, johon oli kirjattu yleisiä ohjeita ulkomaille lähtijöille. Siinä neuvottiin välttämään tuoreiden vihanneksien ja hedelmien syöntiä. En voi noudattaa tuota neuvoa, en ainakaan Espanjassa.

Täkäläiset hedelmät ja vihannekset ovat sanoin kuvaamattoman herkullisia. Hassua, Suomessa välttelin espanjalaisia tuotteita olettaen, että niissä on niin paljon kemikaaleja. En ymmärrä, että miten myrkyissä marinoidut hedelmät voivat maistua näin hyviltä? En kyllä ymmärrä sitäkään, että miten minusta voi tuntua niin oikealta ja hyvältä mutustella näitä, jos ne oikeasti ovat pahaksi?

Lasti painoi noin 4 kiloa ja maksoin siitä vihannes/heldelmäkaupassa 3,95 euroa. Esimerkiksi kilo avokadoja oli tasan euron.

Tekijä: Lenita Lehtonen

Minusta on ihana ihmetellä elämää ja ihmisiä, kirjoittaa ja höpöttää. Intohimoni on auttaa ja palvella. Rakastan luontoa ja autan ihmisten hylkäämiä koiria. Olen työskennellyt vuosikymmeniä viestinnän, koulutuksen ja hyvinvoinnin parissa. Olen toiminut pitkään yrittäjänä ja viestintäkonsulttina. Koulutukseltani olen merkonomi ja terveystieteiden maisteri.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: