Näkymiä luokkahuoneesta

Teillä on tainnut jo lehdet puista pudota. Meillä on kaunis syksy. Silloin tällöin satelee, mutta useimmiten paistaa. On kiva kävellä yliopistolle ja sieltä kotiin sinisen taivaan alla. En tiedä matkani pituutta, mutta yleensä kävelen sen 40 minuutissa. Joskus hyppään bussiin. Lähinnä silloin, jos lähden kotiin vasta illalla, sataa vettä tai minulla on kamelin kannettava lasti kirjoja. Koska en tarkkaan tiedä bussin aikataulua ja koska bussi tekee kierron mäkisellä yliopistoalueella, taittuu matka kävellen hieman bussia nopeammin.

Saan ihastella iloisia värejä luokkahuoneen ikkunasta. Joku päivä otan kuvia matkani varrelta. Tuntuu ihmeelliseltä kävellä näitä ikivanhoja katuja.

Tekijä: Lenita Lehtonen

Minusta on ihana ihmetellä elämää ja ihmisiä, kirjoittaa ja höpöttää. Intohimoni on auttaa ja palvella. Rakastan luontoa ja autan ihmisten hylkäämiä koiria. Olen työskennellyt vuosikymmeniä viestinnän, koulutuksen ja hyvinvoinnin parissa. Olen toiminut pitkään yrittäjänä ja viestintäkonsulttina. Koulutukseltani olen merkonomi ja terveystieteiden maisteri.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: