Oo mikä nainen!

”Kalatiski on suljettu”, sanoo joku vieressäni. Katson sivulle ja huomaan, että hän puhuu minulle. ”Niin on”, vastaan. Seisomme kylmätiskin edessä ja vaihdamme muutaman sanan, kunnes toivottelemme toisillemme hyvät päivät ja jatkamme matkaa.

Maitohyllyn edessä tapaamme jälleen. Nyt tämä minua vähintään päätä lyhyempi vanhempi rouva tekee taas aloitteen ja kysyy, että eikö minun ole kylmä, kun minulla on vain t-paita päällä. Alamme jälleen keskustella. Hetken kuluttua sanon ”sinulla on upea pilke silmä kulmassa”. Sinuttelin vahingossa tätä yli kahdeksankymppistä leidiä, mutta se ei tunnelmaa onneksi haitannut. Hän kertoo minulle, että noin hänen silmistään on sanottu pienestä pitäen. Hän ottaa minua kädestä ja minä häntä. En tiedä mitä siinä tapahtuu, mutta hetken kuluttua halaamme.

Halailen ventovieraan (ei kyllä tunnu vieraalta) ihmisen kanssa Porin Sokoksen maitotiskillä! Halaamme pitkään ja lämpimästi, toivottelemme toisillemme kaikkea hyvää ja jatkamme jälleen matkaa.

Eipä ole minulle ennen moista sattunut. Kyllä oli ihanaa!

Elämä on todellakin mahdollisuuksia ja ihmeitä tulvillaan. Edes kauppareissun ei tarvitse olla tylsää rutiinia :).

Tekijä: Lenita Lehtonen

Minusta on ihana ihmetellä elämää ja ihmisiä, kirjoittaa ja höpöttää. Intohimoni on auttaa ja palvella. Rakastan luontoa ja autan ihmisten hylkäämiä koiria. Olen työskennellyt vuosikymmeniä viestinnän, koulutuksen ja hyvinvoinnin parissa. Olen toiminut pitkään yrittäjänä ja viestintäkonsulttina. Koulutukseltani olen merkonomi ja terveystieteiden maisteri.

3 vastausta artikkeliin “Oo mikä nainen!”

  1. Mahtavaa…elämä on todella ihmeitä täynnä kun kulkee avoimin mielin! Kylmät väreet ja karvat pystyssä – wauuu! Odotan innolla tämän päivän kohtaamisia.
    Kiitos Lenita aamun avauksesta ja ihanaa tätä päivää!

    Tykkää

  2. voi miten ihana hetki! ❤ näitä on joskus itellekin sattunut, mutta se tosiaan vaatii sen, että on itse avoin ja vastaanottavainen 🙂 Tällaiset pilke silmäkulmassa -mummot ovat niin inspiroivia!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: