Prinssi Danielin vahvuuksia

Kuuntelin Ruotsin satuhäitä Ruotsin television sivuilta. Siellä tuli suoraa lähetystä käsittääkseni yli kaksitoista tuntia. Saimme nähdä jopa hääkakun leikkauksen ja häävalssin. Illan parhaita paloja olivat prinssi Danielin puhe Victorialle ja Danielin isän, Olle Westlingin, puhe hääparille.

Mistä on tällaiset prinssit tehty?

Daniel kiitti vanhempiaan rakkaudesta, jota hän on aina saanut. Hän kiitti heitä saamastaan viisaasta avusta sekä siitä, että vanhemmat ovat auttaneet häntä rakentamaan vahvan itseluottamuksen ja turvallisuuden tunteen, jotka ovat kantaneet häntä kaikessa. Sen kyllä huomaa 🙂

Isä puolestaan kertoi Danielin aina kulkeneen omaa tietään. Hän totesi perheen aina olleen ylpeä Danielista. Hän toivoi Danielin säilyttävän läpi elämänsä lämmön, elämänilonsa ja energiansa.

Tajusin että tämä nuori mies on tullut ”maalta kaupunkiin” ja pyörittänyt kuntosaliyritystään varsin nuorena, sillä hän on ollut sunnilleen 27, kun tutustui prinsessaan, tämän tullessa hänen yrityksensä asiakkaaksi. Siihen mennessä nuori mies on varmasti rakentanut laadukkaan ja maineikkaan kuntosaliyrityksen, sillä prinsessa ei varmasti astunut ensimmäisestä mahdollisesta kuntosalin ovesta sisään.

Danielin sanotaan olevan hyvin verkostoitunut. Se on varmasti ollut edellytys myös korkeantason kuntosalin luomiseen ja pyörittämiseen. Minua kosketti se, kun joku papeista totesi vahvan olevan valmis ottamaan apua vastaan. Pahus, en muista sanoja tarkasti, ne olivat niin kauniit. Uskon kuitenkin, että elämässä pärjäämisessä monille meistä tarjoutuu uusia mahdollisuuksia juuri siinä, että opimme tekemään enemmän ja taitavammin yhteistyötä. Verkostoituminen ei siis ole sanahelinää. Saamme uutta voimaa, kun tuemme ja otamme tukea vastaan. Westlingit todellakin osaavat myös ottaa vastaan. Viimeistään isä Ollen puhe ja tyyli, jolla hän se veti, paljasti, että pariskunta ei vähättele itseään. Ei edes siniveristen ja muun eliitin seurassa.

Joku sanoi, että tähtien mukaan prinsessa Victoria ja prinssi Daniel ovat hyvin erilaisia. En tiedä. Se on minusta kuitenkin selvää, että heidän energiansa ovat kovin samanlaisia. He tuovat lämpöä, iloa ja valoa.

Monet tekevät listoja halutun kumppanin ominaisuuksista ja piirteistä. Kannatan niitä, jotka sitten kääntävät huomion itseensä. Olenko jo itse sellainen, mitä odotan toiselta? Siitä on hyvä lähteä.

Uskon, että huomaavainen mies sai huomaavaisen naisen. Uskon, että empaattinen Daniel sai empaattisen Victorian. Uskon, että kiitollinen kaunis nainen sai kiitollisen kauniin miehen. Prinsessa sai prinssinsä.

Daniel kuvasi tuoretta vaimoaan paljon puhuvalla tarinalla. Victoria oli joitakin vuosia sitten aamulla lähdössä Kiinaan kuukaudeksi. Daniel kertoi hänen tehneen valmisteluja koko yön. Aamulla Victorian lähdettyä Daniel löysi laatikon, jossa oli 30 kaunista kirjettä hänelle, yksi kullekin poissa olon päivälle.

Anteliaisuus vetää puoleensa anteliaisuutta.

Toivon vastavihitylle parille paljon rakkautta ja kaikkea hyvää!

PS. Eikö ole mielenkiintoista, että prinssi Daniel on syntynyt tasan sinä päivänä (15.9.1973) kuin silloinen Ruotsin kuningas Kustaa VI Aadolf, nykyisen kuninkaan isoisä, kuoli?

Kuva: Paul Hansen

Tekijä: Lenita Lehtonen

Minusta on ihana ihmetellä elämää ja ihmisiä, kirjoittaa ja höpöttää. Intohimoni on auttaa ja palvella. Rakastan luontoa ja autan ihmisten hylkäämiä koiria. Olen työskennellyt vuosikymmeniä viestinnän, koulutuksen ja hyvinvoinnin parissa. Olen toiminut pitkään yrittäjänä ja viestintäkonsulttina. Koulutukseltani olen merkonomi ja terveystieteiden maisteri.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: