Gradun verran kiitollisuuden harjoittamista

kukkaa

Graduni on nyt verkossa. Kiitollisuuden harjoittaminen itsehoitomenetelmänä – 28 runoa kiitollisuuden voimasta on työn nimi. Teos sisältää oman tutkimukseni sekä tietoa muista aihepiirin tutkimuksista. Työni on erinomaiseksi arvioitu ja jo kerran palkittukin eli rohkenen suositella sitä kaikille kiitollisuudesta ja sen harjoittamisesta kiinnostuneille. Tulokset ovat runomuodossa, sellaisia tutkimusrunoja.

Aivan mielettömän hienoa olisi saada palautetta, jos päädyt tätä työtä lukemaan.

Kiitos vielä kerran kaikille, jotka olitte tavalla tai toisella mukana tässä kuviossa.

Täällä se gradu on.

Kiittäen,

Lenita

Tekijä: Lenita Lehtonen

Minusta on ihana ihmetellä elämää ja ihmisiä, kirjoittaa ja höpöttää. Intohimoni on auttaa ja palvella. Rakastan luontoa ja autan ihmisten hylkäämiä koiria. Olen työskennellyt vuosikymmeniä viestinnän, koulutuksen ja hyvinvoinnin parissa. Olen toiminut pitkään yrittäjänä ja viestintäkonsulttina. Koulutukseltani olen merkonomi ja terveystieteiden maisteri.

3 vastausta artikkeliin “Gradun verran kiitollisuuden harjoittamista”

  1. Luin gradusi ja pidin siitä paljon. Hieno aihe. Hyvä että kiitollisuuspäiväkirjan pitoa on nyt tutkittu. Itsekin olen nyt jo seitsemättä vuotta kirjannut ylös näitä kiitollisuuden aiheita, joita riittää. Ja gradusi runot olivat aivan ihania! Kiitos.

    Tykkää

  2. Kiitos oikein paljon palautteesta Ursula. Onpa sinulla jo pitkä kokemus aiheesta! Itse aloitin taas pari viikkoa sitten. Kaikkea hyvää, Lenita

    Tykkää

Jätä kommentti