Baaritiski yhdistää

Kävin ensi kertaa tiedekuntani ruokalassa. Tilasin ruuan baaritiskiltä ja saman tien muut tiskillä aikaansa viettäneet ottivat kontaktia. Eräs miehistä kertoi olevansa tiedekunnan uimanopettaja. Jyväskylä tuntui olevan hänellekin tuttu paikka.

Lounaani söin meksikolaisten ja espanjalaisten kurssikavereideni kanssa. Kun nousimme pöydästä, sain vieressä istuneelta nuorelta mieheltä pari poskisuudelmaa. Mikäs täällä on ollessa!

Ruokalamme baari/tilaustiski
Opiskelukavereita.

Baaritiski on kyllä hieno keksintö.
Ensimmäinen tilaukseni. Vaihdoin ranskalaiset salaattiin. Lopulta söin itse vain alkusalaatin ja annoin pöytäseurueelleni loput 🙂
Jälkiruoka kuuluu tietty päivän annokseen. Tällä kertaa otin teen.

Tekijä: Lenita Lehtonen

Minusta on ihana ihmetellä elämää ja ihmisiä, kirjoittaa ja höpöttää. Intohimoni on auttaa ja palvella. Rakastan luontoa ja autan ihmisten hylkäämiä koiria. Olen työskennellyt vuosikymmeniä viestinnän, koulutuksen ja hyvinvoinnin parissa. Olen toiminut pitkään yrittäjänä ja viestintäkonsulttina. Koulutukseltani olen merkonomi ja terveystieteiden maisteri.

4 vastausta artikkeliin “Baaritiski yhdistää”

  1. Hei!

    Ylläpidämme terveysportaalia osoitteessa http://www.terveyskeskus.fi . Haemme jatkuvasti Internetistä hyviä blogeja, joita haluamme suositella lukijoillemme. Blogit esitetään aiheen mukaisina linkkilistoina.
    Haluaisimme nyt lisätä palveluumme linkin sinun blogiisi. Blogiasi ei ole vielä laitettu esille, joten voisitko laittaa viestiä palvelumme Webmasterille, jos haluat että linkki blogiisi julkistetaan sivustollamme.

    Löydät em. osoitteesta sivun alareunasta Palaute-linkin, jonka kautta voit lähettää vastauksesi Webmasterillemme.

    Terveisin
    Terveyskeskus.fi:n Webmaster

    Tykkää

Jätä kommentti