Tämä ohjelma kannattaa katsoa

Upea Louise Hay ja elämäntaidon valmentajat Martha Beck sekä Cheryl Richardson ovat Oprahin vieraina Nelosella perjantaina 10.7. Suosittelen. En ole nähnyt ohjelmaa, mutta olen lukenut ja kuunnellut näitä leidejä. Telkku.comin mukaan ohjelmassa keskustellaan Rhodan Byrnen Salaisuudesta (elokuva, kirja), vetovoiman laista ja myönteisen ajattelun tärkeydestä.

Tein muuten juuri itse analyysin siitä, miten vetovoiman laki on toiminut minun menneisyydessäni. Ja se on kyllä niin totta, että sitä saa, mitä tuntee ja ajattelee. Ne vuosikymmenet, jotka murehdin ja tuskailin, toivat lisää vastaavia kokemuksia ja tunteita. Viimeiset vuodet ovat tuoneet paljon hyvää ja koko ajan enemmän ja nopeammin. Taidanpa kirjoittaa tästä aiheesta lisää myöhemmin. Odotetaan hyviä asioita 🙂

Tekijä: Lenita Lehtonen

Minusta on ihana ihmetellä elämää ja ihmisiä, kirjoittaa ja höpöttää. Intohimoni on auttaa ja palvella. Rakastan luontoa ja autan ihmisten hylkäämiä koiria. Olen työskennellyt vuosikymmeniä viestinnän, koulutuksen ja hyvinvoinnin parissa. Olen toiminut pitkään yrittäjänä ja viestintäkonsulttina. Koulutukseltani olen merkonomi ja terveystieteiden maisteri.

4 vastausta artikkeliin “Tämä ohjelma kannattaa katsoa”

 1. Kiitos Lenita vinkistä! Huomasin myös, että 4.8. tulee Eckhart Tollen jakso, jakson kuvaus:

  Uusi Maa: katsojat kertovat. Saksalaisen Eckhart Tollen väitetään olevan aikamme suurimpia henkisiä opettajia. Ohjelmassa keskustellaan hänen miljoonia myyneestä Uusi Maa -teoksestaan. Erilaisissa elämäntilanteissa olevat ihmiset kertovat, miten kirja on auttanut heitä muuttumaan ja selviämään vaikeuksistaan.

  Lähde: http://www.nelonen.fi/ohjelmaesite/kesa/

  Tykkää

  1. Kiitos Hanna Iiris! Tuota en tiennytkään. Tolle on tosi hyvä. Kaikille kiinnostuneille kielitaitoisille suosittelen seuraavaa: Oprahin nettisivuilla on paljon mahtavaa materiaalia. Keväällä runsas vuosi sitten kävimme (miljoonia ihmisiä) Tollen New Earth -kirjan (Uusi Maa) läpi kappale kappaleelta. Oprah haastatteli Tollea. Jaksoja on muistaakseni 10 ja ne ovat noin 1,5 tuntia pitkiä kukin. Löydät ne helposti täältä. Kaikki materiaali on siellä arkistossa katsottavana, kuunneltavana ja jopa ladattavana. Ilmaiseksi. Kirja kannattaa myös hankkia ja sen saa, vaikkapa Amazonista tai suomeksi Bookplussasta. Jos piipahdat Oprahin sivuilla, siellä kannattaa katsella muutenkin ympärilleen, varsinkin Sprit-osiossa.

   On muuten tosi hyvää harjoitusta myös kielitaitoaan treenaville. Kielen oppiminen sujuu siinä sivussa, kun saa kuunnella tai lukea mielenkiintoista asiaa. Meillä on usein taipumus aliarvioida myös kielitaitoamme. Kannattaa siis mieluummin kokeilla kuin uskoa omia ajatuksiaan 😉

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: